poprostu nie moglem juz zniesc podstawowego zestawu.. i zmieniłem gary z jazz na true evil hate!!
SONOR FORCE 2007!![b/]
pozatym blacharka bez zmian..
jedynie statyw hi-hat i stopki zmieniłem na DW 5000
Przed Państwem sprzedana juz Stage Custom Standard
- centrala 22
- tom 10
- tom 12
- tom 14
- werbel 14
blaszki:
- hi-hat Istanbul Mehmet Legend series 14'
- crash Zildjian K thin 16'
- splash istanbul Mehmet Radiant Murathan 10'
- crash Istanbul Mehmet Radiant Murathan 16'
- Ride Istanbul Mehmet Sultan Signature 22'
- china wuhan 12
- china wuhan 14
- china wuhan 18
hardwer: premier, Pearl i Gibraltar
taborecik STAGG
twin: tama iron cobra
naciagi Aquarian (tomy spód-classical clear, front - studio x, werbelek fucos x, centrala performance II)
kejsy: ewpol na bebny, premier na hardwer oraz rockbag na blachy i paleczki
A TERAZ!! UWAGA UWAGA 8)
PURE EVIL HATE - czyste zło z Sedmiorogowa
moje wczesniejsze gary nic szczegulnego ale naprawde mile je wspominam i robily swietne wrazenie na kazdym koncercie. wszystko zawieszone na pol-okrągłej ramie... głowa kozła - amunicja - kolce - jednak pozniej zupełnie zmieniłem klimat
a to sa moje pierwsze beczki... 3 zimy zbieralem kieszonkowe zeby kupic cokolwiek! to juz bylo pare ładnych lat temu.... koles powiedział ze to PEARL jednak czlowiek sie nie znal i uwierzył... dalem za nie 900zł - nie było breaka, blachy popekane, stopa nie dzialala, werbel byl zrobiony z toma i nie mial sprzezyny... nawet naciagi były "pałerbita" tylko koles starannie zrobił na nich napisy REMO
Ostatnio zmieniony przez metal_cezar Czw 07 Sie, 2008, w całości zmieniany 7 razy
Wysłany: Pon 18 Lut, 2008
fajny zestawik, a zwlaszcza blaszyska, chociaz nie w moim klimacie ...temu splashowi sie nic nie stanie jak tak wisi do gory nogami?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Wto 19 Lut, 2008
w sumie to do fotki nie przywiesiłem jednej chiny 12 toma 12 ii mam bela Istanbul Mehmet Radiant Murathan 10' blaszki czekaja na statywy ktore miamy dosc a nie doszły
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak
Ostatnio zmieniony przez Keeping Drummin Wto 19 Lut, 2008, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Wto 19 Lut, 2008
werbelek napisał/a
bardzo ładny set tylko ze nie standart ino fusion
drogi kolego ten model nazywa sie "YAMAHA STAGE CUSTOM STANDARD" i to własnie ze wzgledu na to ze mam metalowy werbel i inny lakier:-) dobrze wiem co kupowałem... a ze set to FUSION to ja doskonale zdaje sobie z tego sprawe:-) zapamietaj - istnieje cos takiego jak YAMAHA STAGE CUSTOM STANDARD. porownaj moj lakier z innym zestawem na forum:-)
Ostatnio zmieniony przez metal_cezar Sro 20 Lut, 2008, w całości zmieniany 1 raz
drogi kolego ten model nazywa sie YAMAHA STAGE CUSTOM STANDART i to własnie ze wzgledu na to ze mam metalowy werbel i inny lakier:-) dobrze wiem co kupowałem... a ze set to FUSION to ja doskonale zdaje sobie z tego sprawe:-) zapamietaj - istnieje cos takiego jak YAMAHA STAGE CUSTOM STANDART. porownaj moj lakier z innym zestawem na forum:-)
Achhh Mam identyczna yamahszke, tylko werbelek drewniany. Gratuluje bebnow. Osobiscie je uwielbiam.
PS. Czytalem gdzies w srodku tematu o STANDART i teraz dopiero zauwazylem ze jest bardziej matowa fajnie to wyglada... chociaz mi bardziej podchodzi taki kolorek z połyskiem
_________________ Patrz jak pracują receptory. Słodki, gorzki, kwaśny, słony i ten co dewastuje mikrofony!
Wysłany: Pon 25 Lut, 2008 Re: moja Yamaha ;-)+"CZYSTE ZŁO"+ pierwsze gary
metal_cezar napisał/a
PURE EVIL HATE - czyste zło z Sedmiorogowa
moje wczesniejsze gary nic szczegulnego ale naprawde mile je wspominam i robily swietne wrazenie na kazdym koncercie. wszystko zawieszone na pol-okrągłej ramie... głowa kozła - amunicja - kolce - jednak pozniej zupełnie zmieniłem klimat
Pamiętam je pamiętam!! Sprzedawałeś je na allegro torchę czasu temu i w oczy mi się rzuciła piła tarczowa na statywie
naprawdę spoko bębny mam tę serię tyle, że 2005. Jakich używasz naciągów na werbel i jak stroisz? Bo ja narazie założyłem Emeror X, ale to nie raczej nie do końca to czego szukałem I będę dalej kombinował.
Wysłany: Czw 07 Sie, 2008
Filippo23 napisał/a
naprawdę spoko bębny mam tę serię tyle, że 2005. Jakich używasz naciągów na werbel i jak stroisz? Bo ja narazie założyłem Emeror X, ale to nie raczej nie do końca to czego szukałem I będę dalej kombinował.
no na focie akurat werbel kumpla. naciagi ja kupowałem aquarian focus X
mocno wytlumiony idealny do blastów
Wysłany: Wto 12 Sie, 2008
katmetal14 napisał/a
cezar czy ta salka jest wytłumiona wytłoczkami od jajek ?? kurde profesjonalna robota
tak wytłaczanki od jajek. jest to kanciapa zrobiona przez miasto tylko na uzytek miejscowych zespołow. oczywiscie za free. monitoring, ochrona, ogrzewana cala zime. jest i nawet loduweczka! pomieszczenie do grania/nagrywania, rezyserka studyjna, pomieszcznie do trzymania sprzetu i biuro pracownika "opiekuna kanciapy" studio tez jest za free, grac mozna zawsze o kazdej porze po wczesniejszym ugodnieniu
..zapewne nikt nie ma tak dobrze jak mieszkancy Koźmina:D