Obecnie mój zestaw opiera się na takich dwóch oraz dwóch statywach po werble. Nigdy nie miałem tak dużo miejsca na statywy mikrofonowe. Dawajcie swoje pomysły.
o ja pierdziu, wyczesane w kosmos! co służy za bazę? i jakie dodatki? btw. podejrzewam że jak się pokombinuje ze skręcaniem tego wszystkiego i odpowiednio wyważy to stoi jak wmurowane. tylko czy nie ma kłopotu jak się trzeba sprawnie zwinąć?
Baza DW 9702 multi-stand, dodatek dog-bone, 9503 lb hh, i tom mount Premiera 6000. Wogóle cały HW za wyjątkiem (5700 talerz i 5300 werbel) oraz 2 x tama multiclamp to DW 9000
Statywy stoją same z ciebie wmurowane. Nic ich nie przewali a próbowałem, bez względu jak ustawisz. Wszystko jest na memory lockach w calym zestawiewięc ustawianie idzie bardzo szybko. (oprócz hh)
Ostatnio zmieniony przez kooba Wto 05 Wrz, 2006, w całości zmieniany 1 raz
kooba: bardzo fajne ale jak widze oczami wyobrazni czeste skladanie i rozkladanie takiej ilosci malych lacznikow itp to niezazdroszcze
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Mayki: mnie się też często nie wyświetlają, zawsze sobie radzę w ten sposób: daję "cytuj" przy poście w którym powinny być fotki i sobie z treści cytatu wykopiowywuję linki do nowego okna
Wysłany: Wto 05 Wrz, 2006
nie ma co garki idealne, taki zestaw to moje marzenie, moze jednego raida bym tam nie potrzebowal i tej mini chiny i troche inne ustawienie, ale pozatym to sprzet cudo
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
kooba: a tak z ciekawosci - te ramiona DW to w polsce kupiles?
Jedyne rzeczy kupione w Polsce to zestaw Artist Birch. Reszta przyleciała ze mną z United Statesdom. Nomen omen, jedyna rzecz którą kupiłem w Polsce okazała się kompletnie zjebana.
Jo. Artist. Kupiony w Poznaniu z źle wyciętymi krawędziami. Lp również.
Ej no....ale wklejajcie swoje zdjęcia..... nie chce sam tu być....jak paletz......John Paletz.
u mnie nie jest az tak nawrzucane i nietypowo
na statywie premiera wisi sobie crash i tom, dodatkowo doczepiony jest ch70 pearla ze splashem/accenterm oraz x-hat
Tak. Dobrze widzisz. Teraz powiedz co widzisz w dolnym lewym rogu tego metronomu....jaką literkę?
VIBRATION
a tak serio - dobrze się sprawuje ? warte wydania dodatkowych peelenów? bo już byłem przekonany do BOSS'a DB-30 ale zastanawiam się czy nie lepiej zainwestować w coś takiego jak ClickStation czy inna Tama RW-105
QBS żadnych problemów ze stabilnością? Dość x hat daleko wysunięty.
nic. 4000 ani drgnie
Carlos napisał/a
qbs: zajebisty malutki kwiatuszek w doniczce i firanka ze wzorkami
a dziekuje
a tak serio - dobrze się sprawuje ? warte wydania dodatkowych peelenów? bo już byłem przekonany do BOSS'a DB-30 ale zastanawiam się czy nie lepiej zainwestować w coś takiego jak ClickStation czy inna Tama RW-105
Bardziej już polecam DB-90. Cena podobna do Yam ale z bogatszymi funkcjami naliczania (możesz zmieniać w poł. numeru takt,tempo) dzwięków oraz cały jakiś tam siam program "Coach". Dla mnie lepiej kupić tańszy metronom i droższą książke. W sumie tak samo usłyszysz: Tic-tic-ticoto-ticoto jak pi-pi...