to jest poziom srednio - zaawansowany ? z całym (brakiem)szacunku ale chyba troche sie rozpedziłes jak to pisałes .... dla mnie nie rowno , szczegolnie te jedynki na przejsciach , troche bez pomysłu . Ale jak na tyle co grasz to nie jest tragicznie , tylko wiecej cwiczenia a mniej pieprzenia jak to dobrze grasz to taka moja mała rada dla Ciebie
uuuu jak na poltora roku to slabo, cienko, tragicznie...
_________________ nie umiem grać bo nie ćwiczę.
werbelek
Wysłany: Nie 18 Lis, 2007
a mnie sie nie podoba takie łotanie, tzn ok jesli jest to łotanie ale rowno a jesli sie nie umie trzymac tempa to trzeba zacząc od prostego grania bo nigdy sie do niczego nie dojdzie. Duzo bardziej by mi sie podobało jakbys zagrał cos prostego ale przemyslanego i w tempie. Uwierz mi ze z prostych rzeczy idzie odwalic niezłe solo
Chłopie, koniec gadania. Jesteś łagodnie mówiąć mocno początkującym i tyle. O czym tu dyskutować.
PS. Zauważ, że jestem dokładnie w Twoim wieku (mam tak jak Ty 14 lat), lecz nie zachowuję się na forum like you (myślę, że świadczą również o tym moje posty). Gram od ok. 3 lat i póki co, nie przechodzi mi nawet przez myśl, by nazwać się średnio-zaawansowanym. A Tobie jak widzę, po półtora roku grania (w sumie niezbyt dużo przez ten okres się nauczyłeś) nazwanie się średnio-zaawansowanym przychodzi z łatwością. Jak to ktoś napisał kilka postów wyżej, trochę pokory.
Pozdrawiam Cię, Jacek.
_________________ all music allowed.!
werbelek
ja pisalem o pokorze:) bo sam nie jestem wiele starszy (bo mam 16 lat i gram 5 lat) i nie nazywam sie srednio zaawansowanym
http://katmetal14.wrzuta.pl/audio/xbTCDknKCc/perka2
PROSZE NA SPONTANIE:D:D:D:D:D:D:D:D
To nagranie jest godne pożałowania. Niektórzy po 2-3 godzinach lekcji potrafią lepiej zagrać (chodzi mi o tempo i sens).
Powiem tak: Skończ swoje dziecinne wybryki na forum i zacznij chociaż trochę ćwiczyć albo daj sobie spokój z bębnami i zacznij się udzielać na "brokacik.pl".
_________________ I Stworzył ON Rytm - Tak Minął Wieczór I Poranek - Dzień Ósmy...
To nagranie jest godne pożałowania. Niektórzy po 2-3 godzinach lekcji potrafią lepiej zagrać (chodzi mi o tempo i sens).
Powiem tak: Skończ swoje dziecinne wybryki na forum i zacznij chociaż trochę ćwiczyć albo daj sobie spokój z bębnami i zacznij się udzielać na "brokacik.pl".
nudzisz juz mnie kolego
_________________ W ODDALI KRZYŻ,ZNAK NIECZYSTEJ KRWI!
werbelek
moze byłbys potraktowany z ulgą ale niestety za bardzo kozaczyłes...gdybys sie tak nie przechwalał uszłoby to w tłoku a tak szumi o Tobie całe forum- dobry aspekt jest taki ze przy tym stopniu zaawansowania jestes "sławny":P
dokładnie. Lepiej ustaw sobie sam hihat, werbel i stope i na tym graj jak już musisz na zestawie. A najlepiej to pad,metronom i pałki.
ps. tylko winni sie tłumaczą
Powiem ci szczerze! Jestem nauczycielem perkusji w Studium Muz Rozrywkowej I st. i ucze dzieciaki w wieku od 8-15lat i z całym szacunkiem to moj najmłodszy uczen (8lat)który gra dopiero rok, gra lepiej od ciebie, przede wszystkim równo i z poprawną artykulacją i żeby było smieszniej to mam też 16letnią uczennicę która uczy sie dopiero trzeci miesiąc i tez sobie radzi dużo lepiej! No moze nie gra jeszcze na całym zestawie ale gra równo grove i wszystkie podstawowe rzeczy takie jak jedynki dwójki i paradidle. Wiec radze wybrac sie do salki lub gdzie tam cwiczysz i zaczac od wprawek werblowych i rudimentów i cwiczyc powoli podstawowe grovy na zestaw,w wolnym tempie, i troche samokrytyki chłopie bo nie ma nic gorszego od niedostrzegania swoich błędów i braków.