niezły czad, człowieku
druga stopa i wymiataj ten swój hardkor
_________________ Tomek_b182 - probably the best/worst drummer in the world
werbelek
Wysłany: Czw 01 Lis, 2007
widze ze cowbell w zastepstwie ride'owego bella;] fajny zestaW choc jakosciowo nie nalezy do czołowki ale po wymianie naciągów i blaszek idzie cos z niego wydobyc;)
prtosiłbym o komentarz osobe która odwiedza ten temat z góry Dziękuje!
nie podobają mi się bo wiśniowa okleina lipnie wg.mnie wygląda, do tego to mapex a ja niezbyt lubię tą firmę i po trzecie ustawienie, nic nie wyróżnia tych bębnów od setek innych
werbelek
Dziarski Henk,wiesz co się komu podoba ja lubie takie ustawienie i taki kolor moim zdaniem ustawienie Jungle jest mega chujowe.ale dzięki za komentarz nie pozdrawiam
_________________ W ODDALI KRZYŻ,ZNAK NIECZYSTEJ KRWI!
Dziarski Henk punka sie gra zazwyczaj na polmuzie lub szpaderze chyba wolisz taki sprzęt:)
chyba cię pojebało, w punkrocku brzmienie jest tak samo ważne jak w innych gatunkach muzyki, nie mówie o kapelach które coverują fasolki i instrumęty nie są nastrojone oraz do grania podchodzą niezbyt profesjonalnie - bo pankrok. Pozatym, prosiłeś o wystawienie opinii na temat swoich bebnów wszystkich którzy odwiedzają ten temat a teraz burzysz się, ze napisałem,ze nie podobają mi sie twoje bębny
witam ja też mam mapexa q tylko ze czarnego grałem 2 lata na polmuzie i gdy przesiadłem się na mapexa top od razu chciało się grać pomimo tego że jest to najniższy model tej firmy. ja na twoim miejscu wywaliłbym tego starego toma, i jeszcze jedno nie chce się czepiać ustawienia bo jest to niewątpliwie osobista sprawa ale nie za daleką trochę odjechałeś z tą stopą i tomami od werbal czy odwrotnie werblem od stopy
pzdr eaglevda
werbelek
Wysłany: Czw 15 Lis, 2007
i znowu pojawia sie kwestia hi hatu na ktorym gra basista:P teraz juz rozumiem dlaczego ludzie tak nie trawią autora tyc fotek(tzn wczesniej tylko moglem sie domyslec) - to jest po prostu jeszcze dziecko ( w sumie to nie jestem duzo starszy od katmetala ale bez przesady) ktore mysli ze wszystko wie bo ma mapexa q i 14 lat na karku. Niestety wiem cos o takich przypadkach bo sam chodzilem do klasy z takim przekolesiem co w gembie byl mocny ale gorzej z graniem...oczywiscie to jest moj komentarz i do bebnow i do własciciela;-)
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez katmetal14 Czw 28 Sie, 2008, w całości zmieniany 1 raz
werbelek
katmetal14 napisał/a
czyli co chcesz przez to powiedzieć werbelek?
...ze hi hat masz troche za daleko no i ze niektorym zdałoby sie troche pokory, skromnosci i przede wszystkim szacunku dla starszych i bardziej doswiadczonych, którzy krytykując pomagają...
werbelek
a Ty katmetal nie powinienes byc teraz w szkole? he?
no wiesz ja jestem srednio zaawansowanym graczem ale dzięki za komentarz.werbelek właśnie wszyscy mi muwia o tym hi hecie ale nie wiem czemu dobrze mi sie tak gra dzięki za rade.pozdro:D
wszyscy mi muwia o tym hi hecie ale nie wiem czemu dobrze mi sie tak gra dzięki za rade.pozdro:D
a sprawdzałeś inne ustawienia ja też na początku miałem swoje własne bo chciałem być oryginalny (nie sugeruje że jest tak samo w twoim przypadku) ale jak zacząłem oglądać ustawienia innych perkusistów u spróbowałem zagrać na ich ustawieniu okazało się że jest o niebo lepiej niż było
pzdr eaglevda
ale mrrroczne ciuchy, yeah b. fajne ustawienie bebnow, mapex jak mapex - bebenki fajne.
chociaz osobiscie mam do Q uraz, w mojej sali do niedawna stal prawie identyczny model takiego jednego szatanowca i brzmial strasznie (ow pan zamiast strojenia stosowal przyklejanie roznych rzeczy na naciagach)
katmetal14 napisał/a
no wiesz ja jestem srednio zaawansowanym graczem (...)
ustawiałem tak hi het jak chciałem musisz być taki nie miły??? Ciekawe jak ty grasz ? nie krytykuj mnie skoro nie widziałes mnie w akcji.Narazie nie mam na co nagrac ale z pewnościa nagram i dam .pozdro!!!
ustawiałem tak hi het jak chciałem musisz być taki nie miły??? Ciekawe jak ty grasz ? nie krytykuj mnie skoro nie widziałes mnie w akcji.Narazie nie mam na co nagrac ale z pewnościa nagram i dam .pozdro!!!
nie chodzi mu tyle o ustawienie hihatu tylko raczej o nazywanie sie "srednio zaawansowanym" po pół roku grania.
odnośnie fotek - nie lubie mapexow , nie podoba mi sie q nie chciałbym miec q , ale do nauki w sam raz . Sam zaczynałem na polmuzie
co do ortografii to O JEZU !! Co do umiejętności to chłopie zazdroszcze Ci jak nie wiem , ja gram juz ok , 2 lata zagrałem z 15 koncertów i wciąz uważam sie za początkującego pałkera , wiec wiecej takich talentow na forum .... ale wiesz jak bedziesz miał nagranko to wrzuc to sie tylko potwierdzi to co piszesz