Blachy: Paiste 2002 Crash 22"
Paiste Signature Full Crash 18"
Istanbul Mehmet Sultan Crash 17"
Zildjian Avedis A crash 15"
Sabian AA Regular Hi-Hat 14"
Sabian B8 Ride 20"
Alchemy Professional Splash 12"
Alchemy Professional Raw China 16"
Stagg DH China 10"
Stopki: DW 5000 AD3
Yamaha (jakiś standard)
Ludwig Speed King (vintage)
chinka Stagga juz po tuningu. Teraz ma nity i wreszcie sie przydaje
Opisałem przeróbkę w patentach ale mi temat usunięto bez podania przyczyny. Cóż, taki kraj
No kurde, mam teraz złożony sprzęt, tak nieoczekiwanie wyszło i gram na innym. Jak tylko go rozłożę to porobię zdjęcia. Mam dobrą cyfrówkę to wyjdą w miarę porządne. Ale jest inny problem. Tutaj żeby wsadzić zdjęcie to trzeba podać adres strony. Ja zdjęcia będę miał u siebie na dysku i z niego mógłbym wrzucić. Tak robię jak wklejam fotę np w jednym takim portalu o tematyce Hi-Fi. Tutaj tak nie da rady. Między innymi dlatego przy ksywce nie mam niczego. Jak się nauczę wrzucać gdzieś foty to wtedy spróbuję. Mi komputer sluży do pisania na dwóch forach, sprawdzania poczty, czasem bawienia się grafiką (okładki, inne fantazje) i czasem pooglądanie gołych dziewczyn. Jesli chodzi o umieszczanie swoich prac gdzieś w sieci to jestem całkowity głąb Jak temat bez zdjęcia drażni, to niech admin go usunie a ja jak będę mógł wstawić fotki to go napiszę od nowa. Po prostu.
odgrzebuje temat bo po pierwsze set powiększył się o splasha Stagga Furia 10", po drugie mimo że nie ma zdjęć to zrobiłem sobie wreszcie rysunek , tzw.SHELL SET (chyba tak to się fachowo nazywa?) i wsadziłem do ImageShacka. Tak więc wszyscy ciekawi jak np. mam rozstawione gary mogą wejść i oblukać
Do pełnej ostrości rysunku troszkę się ładuje, z pół minutki ale za to dobra rozdzielczość jest. Wiem że to nie to samo co fotki ale lepszy rydz ... Poza tym to daje lepszą możliwość rozeznania się co gdzie mam. Zdjęcia powinienem zrobić w ciągu dwóch tygodni to też wrzucę. W zasadzie mógłbym pod koniec tego tygodnia zrobić z sali prób fotki, ale tam rozstawiam tylko do gry swoje drzewa jak je nazywa gitarzysta (blachy na statywach) , stopę i werbel a gram na Yamaszce DP kumpla. Salka za mała żeby dwa zestawy pełne rozstawiać, najpierw przez rok grali wszyscy na moich bębnach to teraz ja mogę na cudzych postukać, nie?
A tutaj link do ShellSetu:
http://img266.imageshack....ipca2007md9.jpg