Super zestaw wszystko jak zawsze estetycznie i pięknie się prezentuje - brzmi również
P.S - dzięki za już dawno otrzymany golfik - aktualnie świetnie się sprawdza w centralce jako jedyne 'cuś' w nią wepchane .
Pozdrawiam.
_________________ i can keep the rhythm with no metronome.
malusi zakup i przeprowadzka z biura do ganku, a co lato jest
zakup to FT 16 x 14 wprost zza wielkiej wody
niestety przyjdzie poczekać na sensowne nogi, do nowego ft. Standardowe tylko utrzymują tom na odpowiedniej wysokości ale nie pozwalają mu wybrzmieć.
dobrze, że brzmienie jest w nas (że po raz kolejny zacytuję klasyka forum)
Bardzo fajne bębenki jezyor, prezentują się naprawdę okazale, a brzmienie jest moim zdaniem świetnie!
Nie myślałeś może o serii dios? Z tego widziałem na ebayu, klonowego diosa, można dostać za niewiele większe pieniądze, a ponoć to seria wyżej.
nie, nie myślę o diosie. raczej myślę o... rozwodzie z bębnami
nie chce mi się grać..
nie mam z kim...
nie mam motywacji
nuda..
pustki.. (i to nie tan znany band)
nawet wiosny ludzkiej nie ma
nic się nie groovi
Bębniarek
Wysłany: Pon 17 Maj, 2010
Te bo się do Cię przejadę wyperswadować ten głupi pomysł
nie chce mi się grać..
nie mam z kim...
nie mam motywacji
nuda..
nic się nie groovi
też tak mam, ale wystarczy że nie pogram z tydzień, to zaczyna mnie nosić.
Moim zdaniem nie da się zerwać z bębnami. Można odłożyć na jakiś czas, ale całkiem zerwać to się nie da.
Przyjedzie całe forum, żeby wybić Ci ten pomysł z głowy
Ja bym nie mógł zerwać z bębnami. Było by tak pusto... Zwłaszcza, że to jest całe życie, muzyka, bębny i tak nagle to rzucić? Tyle czasu na to poszło...
Po prostu zrób chwilową przerwę a następny tydzień grania będzie na pewno bardzo cieszył
A zestawik ładny, tylko dorzuć sobie toma z przodu i graj A jak wolisz bez, to... to... to też graj
_________________ hi-hat to tętno, stopa to serce.
Na studiach i później w pewnym momencie też grałem rzadko.
Ale od ponad roku stwierdzam, że dzień bez pogrania nawet 15 min. nie może zaistnieć.
Im częściej się gra tym się gra lepiej i jest większa radocha.
Najważniejsze, żeby nie odstawić tak perkusji, że później trzeba sie uczyć prawie od nowa.
No ale życie to życie różnie bywa.
Ja(zz)centy
Wysłany: Wto 01 Cze, 2010
Czesc Mariusz,
pierwsza moja reakcja: musaszi jest (to dobrze), hi-hat (jest, super), meinle sa (ufff...)
znaczy sie ze zle nie jest - nie trzeba bylo wszystkiego wyprzedac - wiec micha mi sie cieszy, bo wiesz ze Ci dobrze zycze.
ale dalej?? rzucamy granie?! nie, no.. Panie zlociutki... ani sie waz rzucac grania!
parafrazujac klasyka - "muzyka jest w nas, emocje sa w nas" i to co musimy zrobic to trzeba je jakos uwalniac (czyt: GRAC!)
ze nie masz z kim? a Szymon? bas ma... a nawet, jak by nie mial czasu to prosze sobie muze wlaczyc i pograc do niej!
trzymam kciuki i zycze Ci:
a) ochoty i weny do grania (cos mi sie wydaje ze wysle Ci troche jakichs inspiracji na dvd, szkolki jakis albo co?)
b) ludzi do grania
c) kolejnego slicznego MMX-a
przesylam serdeczne pozdrowienia dla Ciebie i Twojej rodzinki!
keep grooving
Jacek
Ostatnio zmieniony przez Ja(zz)centy Wto 01 Cze, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Wto 01 Cze, 2010
dla mnie do dzisiaj, to najpiekniejszy zestaw jaki miales jezyor nie raz wisial na tapecie
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
nie chce mi się grać..
nie mam z kim...
nie mam motywacji
nuda..
nic się nie groovi
kiedyś, kupe lat temu też tak miałem.
zero zespołu, brak ludzi, mnóstwo innych obowiązków plus to że nie było gdzie grać a jedyna mozlowość to jakieś chałtury na weselach czy do kotleta. powiedziałem sobie że jak mam grac do schabowego to wolę gary zezłomować. jednak cały czas w domu leżał komplet pałek i obijałem nim kolana lub pada. gdy nadażyła się okazja zafundowałem sobie garki (elektryk ale zawsze to zestaw) i wróciłem do tłuczenia.
bez tego nie da się żyć. jeśłi grało się jakiś czas i człowiekowi zaczynało coś wychodzić to za żadne skarby świata nie da się tego rzucić ot tak w cholerę. a rozstanie z zestawem i późniejszy powrót na właściwe tory jest dość mozolny.
szkoda rzucać coś co się lubi robić tylko dlatego ze ma się chwilowego doła.
ja mam dla Ciebie rade odnosnie braku weny - kup bas - zacznij sie nie nim uczyc grac - a po miesiacu wrocisz biegiem do graniana beczkach - i od razu wena wroci
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...
jezyor>
A ja cię chłopie nie pojmuję.
Przecież rozbrat z bębnami, to jak rozbrat z samą muzyką. Przecież muzyka jest wartością nadrzędną! Nie wyobrażam sobie nie-grania. Może masz (miałeś) za dużo gratów i straciłeś zdolność cieszenia się zdezelowanym Power Beatem? Jeśli tak, to rozumiem i niech twa dusza spoczywa w spokoju.
Ostatnio zmieniony przez Wooof Pią 04 Cze, 2010, w całości zmieniany 1 raz