ja mam dla Ciebie rade odnosnie braku weny - kup bas - zacznij sie nie nim uczyc grac - a po miesiacu wrocisz biegiem do graniana beczkach - i od razu wena wroci
ja mam dla Ciebie rade odnosnie braku weny - kup bas - zacznij sie nie nim uczyc grac - a po miesiacu wrocisz biegiem do graniana beczkach - i od razu wena wroci
bas to świetny instrument...
nigdzie nie napisalem ze nie ..
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...
cieszę się, że masz górkę i możesz poszaleć. ja na razie walczę z dołkiem...
a zestawik trochę mój, trochę dzięki przyjaciołom.
bassdrum to 16'' frloor tom Gretch Catalina Maple kupiny na alledrogo za przystępną cenę. Podstawka Juggle Pearla do niego, to sprzęt od DrReference, pożyczony. Dzięki Michasiu. Oddam. Chyba
Stopka Yamaszki pożyczona od Grubego z mojej wsi - Dzięki Piotrku.
reszta klamotów moja.
Werbelek Mapex Maple 13 x 6 kupiony na wyprzedaży.
A hat to paiste 2002 Accent i splash Stagg, oba 8". Rozwązanie głupkowate ale na razie działa. Jakby kto chciał mi na jakiś czas pożyczyć bella 8'' to hat nabrałby zapewne brzmieniowej rasy. Ale pocieszam się, że... brzmienie jest w nas - co powszechnie wiadomo.
jak będę miał jaką okazję to nagram tę konstrukcyjkę bo zaskoczyła mnie pozytywnie. ale na razie nie mam miksera, też się sprzedał
bassdrum to 16'' frloor tom Gretch Catalina Maple kupiny na alledrogo za przystępną cenę. Podstawka Juggle Pearla do niego, to sprzęt od DrReference, pożyczony. Dzięki Michasiu. Oddam. Chyba
A używaj do woli Jak mnie przyciśnie to będę pisał ale obecnie raczej zawalało miejsce więc - smacznego zią
przepraszam ze odkopuje temat ale dopiero teraz to zauwazylem - Mariusz jestes geniuszem jak to sie sprawdzalo w praktyce? pytam bo nie wiem czy inwestowac w optimount
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Jezyorze, mógłbyś napisać coś więcej o twinie Pearla 902 którego swego czasu miałeś?
Mam za sobą DW 4002, aktualnie 5002 ale niestety kłopoty finansowe nie pozwalają mi dłużej zostać przy tym modelu i muszę zejść półkę niżej a nie chce odmawiać sobie twina. Do 4002 wracać nie chcę bo źle mi się kojarzy i na pewno dobrze mi się na tym nie grało.
Więc prośba o jakiś chociaż drobny opisik tego Pearlowskiego 902.
Pozdrawiam,
K.