Ładnie sie prezentuje, a podejżewam, że na tych naciagach mozna wyciagnąc niezłe brzmiacho Jeszcze jak bys sobie z czasem blaszki zmienił to by git było, choc słyszałem je na koncercie u znajomego i złego słowa o nich nie powiem ale wiadomo to nie to samo co wyzsze serie
_________________ Brzmienie jest tym samym co człowiek.
pmibm14
Wysłany: Pon 17 Mar, 2008
własnie planuje kupic aax lub avadis
do zht sie trzeba przyzwyczaic , bo brzmia bardzo długo ale czego mozna sie spodziewac po serio zht rock
pmibm14 napisał/a
moze sa jeszcze jakies fajne werble na necie ktore polecisz ?
zalezy tez jakiego dzwieku oczekujesz...ja moge polecic ze swojej strony brx'a...bardzo fajny werbelek, po dobrym wystrojeniu brzmi swietnie...rozmiar bodajze na jakim gralem to 14x5,5...oczywiscie nie kazdemu brzoza podejdzie, jednak ja po jakims czasie sie przekonalem
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
pmibm14 napisał/a
wiec tak mnie głownie interesuje Mapex black Panther , albo cos z dw ,lub z perla masters
przyklad ode mnie z mastersa masz u gory
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Ja Ci powiem coś bardzo pozytywnego:
masz zajebisteeee bębny, w porównaniu do moich! I blachy też są świetne (w porównaniu do moich:D)
Żyć nie umierać
Pozdro
pmibm14
Wysłany: Sro 19 Mar, 2008
hehe dzieki piekne tez tak uwazam ale werbel jest do dupy własnie zakupuje nowy