No to moze ja pokaze na czym musze poki co grac. Poszukuje ciagle salki dla siebie wiec uprzykrzam zycie moim sasiadom ,mieszkam w bloku wiec gram na czyms takim, oczywiscie blachy powiesilem dla picu bo oczywscie nie uzywam ani crashy ani chiny w domu, a hihat i ride normalnie ma jeszcze jakies oslonki zalozone, jednym slowem jest ciezko.
bebny:
Sonor Force 1001 10x9, 12x10, 13x11, 16x16, sd 14x5,5
blachy:
Paiste 2000: 16" mellow china
Paiste 2002: 8" accent
Paiste innovation: 10" splash
Paiste signature: 14" dc hihat, 18" full crash, 18" power crash
Paiste prototype: 22" ride
to co innego ale jeszcze nie wiem do konca czy to dokladnie to a ostatnia niemoznosc normalnego zakupu sprzetu dala mi wiecej czasu do namyslu i pewnie skonczy sie na niemcach
tom 10 musial jechac do mnie zza oceanu bo normalnie pojedynczych tomow z niskich serii sonora nie idzie kupic, wiec poki co nie chce
erobeson napisał/a
Hmmmm.... smakowite bębenki BArdzo Ladne blaszki. Sentymentę dażę linie 2000 a chinki to juz wogóle. Bomba!
ta chinka super mi sie podoba, tylko ma mala wade ginie troche przy crashach
operator napisał/a
zamawiaj z niemiec gosciu ! ja tego dc zamowilem w poniedzialek i w piatek dostalem teraz ride jedzie jednak ten 2oo2 mi sie spodobal
no to ekspresowe tempo, a z tym ridem to chyba jednak stwierdzilem ze musze wiecej poogrywac, bo ten jednak nie do konca mi lezy i caly zakup przeciagnie sie pewnie do wakacji
operator
Wysłany: Wto 16 Sty, 2007
w kazdym razie -musik-shmidt.com ( czy jakos tak ..google it ) nie zawioda CIe