-statyw łamany Mapex
-statyw prosty Mapex
-statyw łamany Basix CBS 800L
-statyw pod hi-hat Mapex
-twin NO NAME (na razie nieczynny z powodu uszkodzenia)
-stopa pojedyncza Mapex
-multiclamp Mapex
Blaszki:
-Alchemy MSX crash-ride '18
-Bell '11.5 (zrobiony z ride '21 NO NAME)
-Paiste 502 hi-hat '14
-Magic Brass crash '14
FOTKI:
Z bębnów jestem zadowolony. Miałem trochę problemu żeby je tak ustawić ale jakoś poszło. Na razie firmowe naciągi ale na werblu jest już REMO Ambasador. Blaszki tymczasowo dupne, ale coś sie w przyszłości kupi dobrego jak wpadnie trochę siana. A co do twina, to sie rozleciał...może uda mi sie go naprawić. Ledwo co można grać ale do nauki mi wystarczy. Jestem bez tronu, siedzę na kolumnie głośnikowej i grubej poduszce fotki czarno-białe ponieważ aparat 1.3 nie robi ładnych zdjęć w kolorze... miłego oglądania! pozdro
_________________ Czy wiesz, że 99% userów czyta ten post z ręką na myszce? Nie zdejmuj ręki, już na to za późno.
Wysłany: Nie 03 Lut, 2008
święte słowa! jak ktoś ma dużo czasu, zapału i chęci z pasją włącznie lecz mało kasy kiedyś na pewno dorobi sie wymarzonego setu blaszek czy bębnów.. nie od razu ma sie to co dusza zapragnie
_________________ Czy wiesz, że 99% userów czyta ten post z ręką na myszce? Nie zdejmuj ręki, już na to za późno.
Wysłany: Nie 03 Lut, 2008
jak ja teraz zaluje ze wzialem swojego q a nie dolozylem do m bircha ...bebenki swietne, blacharka sie nie przejmuj, ja zaczynalem podobnie, z czasem sie polepszy ...btw. nie chcesz sprzedac lamanca basixa?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!