ładnie,bez problemów i głądko. naprawdę fajna zabaweczka
mimo że nie mam kiedy usiąść by się poprawnie nauczyć korzystać z tego młynka ( matura itp ;p), to na próbach udaje mi się nawet przyjemne figury powyciskać ;]
cześć po po długim czasie bez UP'u
wiem że tęskniliście.
ale nie ma co, nie próżnowałem ;p
krótko i zwięźle:
1) Gibraltar DropCluth - bardzo przyjazna zabawka, choć nie wiele jej używam (otwarty Z3 hh przy twinie- bezcenne)
2) Pinstripe 14 clear - tom 14" dołączył na stałe do szeregu mojego szwadronu więc musiałem ubrać go jak należy.
3) Gibraltar SC GCA - po prostu ramię. wkurza mnie krótkie ramie. ;]
i moje perełki
4) Zildjian A rock crash 16 - bardzo zacny crash. Najgrubszy spośród moich crashy. bardzo Metal'owy/Metal'iczny xD i powiem szczerze- najprzyjemniejszy. Wyrazisty bell- zadziwiające że crash tak potrafi ;] co prawda mały, wolałbym 17" bądź 18", ale zdobył moje serce... yy znaczy uszy ;p jedynie gitarzyści narzekają.
Jeśli będę kiedyś wymieniał blachy, to na pewno sprawię sobie crashe z serii A rock. PS. dzięki MIARA ;]
5) Zildjian A custom china 18 - szukałem piachu, szukałem szkliwa... znalazłem A custom china i mam swe żniwa.nic więcej w tym temacie. nie wiem czy znajdę jeszcze chinę która mnie tak urzeknie. No może A custom china 20" na którą będę polował ;p
Foty całego kompletu wstawię jak wszystko uporządkuję
miałem okazję kupić Orientala 18" (czyli tego wymarzonego) za o wiele mniej niż tego A customa... i wybrałem A customa moim zdaniem Oriental to dobra china, ale jako second china ;p
dzięki Anarchismo ;]
_________________ Paiste
Ostatnio zmieniony przez smialy Pon 13 Wrz, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010
e tam, jak sie pokombinuje z tym ramieniem od gibka to daje rade, trza tylko troche powalczyc z ustawieniem, ja mam takie 3 i daje rade
zacna blacharka
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
zdjęcia całości, ze wszystkimi UP'ami.
ooo, jeszcze zakupiłem łatkę twin'owską Aquariana
Konfiguracja na dzień dzisiejszy:
1) Bębny Pearl Forum 12,13,14,16,22;
2) werbello Forum 14 ;p
3) Pinstripe/ambassador tomy i kocioł; centrala Emad2/Pearl band
4) Hardweare:
- Twin DW 7000
- Gibraltar 5607 hi hat
- 3x Basix 800L łamany
- Basix 800 Low platforma
- Pearl 800 prosty