... proszę Panów, Panie, inne Perkusje, Bębny, Gary itp ;p,
czekając na Z3'ki (które mają dojść do świąt^^),
zakupiłem sobie chinkę STAGG DH 17 --->
oto z całym sprzętem, Perłą która wcale nie jest czarna ;]
STAGG DH China 17 : muszę przyznać, że jest to moja pierwsza china, a zrobiła na mnie piorunujące wrażenie- jest ostra i przenikliwa, trudno doszukać się w niej piachu ;]
ale brzmi jak CHINA, i to jest najważniejsze.
Jeśli tak się zapowiada moja przyszłość, to chce mieć same Chinki w zestawie
Mam 12' i same pozytywy na jej temat krotka, krzykliwa, orientalna i nawet niezle przebija sie przez gitary. Jesli szukasz takiej chiny to ta jest w sam raz
Mialem 18 i 14 jeszcze i ta 14 pekla po ok 2 latach ostrego katowania i nie bylem jej pierwszym wlascicielem wiec nie jest tak tragicznie z tymi staggami
mam go już 2 lata, może i 3.
nie trzaska ;]
nie jest lekki, trzeba przyłoić, średnio sługo wybrzmiewa, ani nie ciemno ani nie jasno
ale skoro trzymam go cały czas, to znaczy, że albo nie mam kasy na lepszego albo mi pasuje.
wybieram odpowiedź drugą
Hey
przygotowując się do matury z matmy, ćwiczę KĄBINATORYKE;]
efekt -->
oraz--->
i eksponuje tom'a (tego po lewej), na sprzedaż ;]
+przerzuciłem chinke na centralke z ramieniem Mapex'owskim
+nogi Mapexa poszłu na lewo do tom'iska ;]
+i z linijką odmierzam odległości od siebie każdej części- jestem pedant.
+dokonam pisemnej pochwały d/s papieru "Regina" za doskonałe właściwości wychwytujące alikwoty ;]
+kto by pomyślał, że tak może wyglądać Forum ?! ^^
Nie wiem skąd te stwierdzenie że Stagg robi kiepski sprzęt. Może po tym że robi kiepskiej jakości gitary. Gitary to nie talerze. Seria DH nie jest wcale zła...
No oczywiscie ... Narazie tylko ćwicze na podstawowej niemieckiej perkusi Fame - Standard. W katalogu niby 222€ ale ojciec-magik ściągnoł ją za jedyne 183€. Sama nazwa mówi, że to nic specjalnego. Fakt. Nawet po nastrojeniu ledwo idzie (dźwięk ^.^). Talerze to zwykłe 'no-namy'. W najbliższym czasie planuje jakiś update do perkusji. Głównie jakieś blaszki nowy werbel (w starym ojciec zepsuł pasek ;(...) BTW: Perełka ^ ^ to ja mam chyba ziarno piachu xD. Pzdr
Ostatnio zmieniony przez Bratian Wto 29 Gru, 2009, w całości zmieniany 1 raz