Sławek ride
Wysłany: Nie 24 Lip, 2011 Tależe SABIAN sbr
witajcie. mam talerze SABIAN sbr i brzmią całkiem fajnie .jakie macie opinie o tych talerzach. czy mieliscie do czynienia z tymi talerzami ,na co muszę uwarzac , czy na przyklad lubią pękac .posiadam hi hat 14cal,crash 16cali i ride 20cali.
Wysłany: Nie 24 Lip, 2011
przede wszystkim to uważaj na słownik, bo może w każdej chwili zaatakować
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Mam te Sabianki, cóż mogę o nich powiedzieć ciekawego..... hmmm na pewno nie polecam ich na dużą scenę . Jeśli grasz oszczędnie posłużą ci długo, mam je od roku z kawałkiem i uzywam ich na próbach jak i na koncertach i na chwile obecna nie widzę żadnych pęknięć.
Jedyna oznakę zużycia zauważyłem na crashu , mianowicie pojawiają się odpryski farby na krawędzi talerza. Co do samego crasha hmmm prawie taki sam jak Paiste pst 3 może trochę głośniejszy...
Wysłany: Wto 26 Lip, 2011
haha No i ja czasem musze jakas cieta riposte zapodac
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!