Zalosny to jestes ty. Malo ktory z perkusistow remontuje bebny na wlasna reke, a jezeli czlowiek jeszcze wklada czas, wysilek, serce to moze stworzyc calkiem ciekawie wygladajacy sprzet, wiec to nie jest mapex q w dziale pokaz swoj sprzet, tylko cos wykonczonego przez pojedyncza jednostke. Masz sporo lat na karku a zachowujesz sie jak dzieciak, ktory usiluje pokazac swoja przynaleznosc do "doroslych sfer".
Wstrzymaj sobie te dorosle komentarze na temat tych co sie lansuja jakims starym drzewem ktore chudzik remontuje wedle swoich upodoban.
Dobra najwyzej bana od grummera dostane, nie zrobie bebnow do konca tygodnia, tak naprawde to mysle ze do pazdziernika powinienem skonczyc, bo nie mam gdzie ich robic, babcia mi nie udostepnila miejsca i lipa.
Powiem tylko tyle, z bebnow bede darl wszystko, poloze fornir brzoizowy, pomaluje od nowa i pokaze
Co do wypowiedzi Carlosa to nie chce mi sie tego kometowac...
unknow_drummer dzieki stary
Jestem za, a nawet przeciw Dobrze, że remontujesz te bębny. Szanuję to, bo sam się w remont bawiłem i wiem ile to wymaga wysiłku, ale z drugiej strony, chyba rzeczywiście trochę duże "halo" się przy tym zrobiło i dość mocna reklama z Twojej strony nie została poparta czynami. Zwłaszcza, że analizując temat dość często i diametralnie zmienia Ci się koncepcja. Raz miały być (i były) zielone, potem miały być czerwone (wiśnia) a teraz piszesz o fornirze brzozowym.... Powiem tak: nikt nie powinien Cię poganiać, bo to nie wyścigi i Twoja prywatna sprawa, czy i kiedy skończysz ten remont, ale o ile Amatkę zrobiłeś fajnie, oryginalnie i sprawnie, to w tym temacie wg mnie od dawna wieje nudą. Pozdrawiam i szczerze życzę wytrwałości.
_________________ Trzeba ćwiczyć bardzo, bardzo dużo..... nigdy tego nie robiłem..... bardzo tego żałuję.
Fornir brzozowy dlatego ze jak pomalowalem bebny bejca to wyszly za ciemne, jak poloze fornir i pomaluje na zielono to bedzie ladny jasiutki taki jaki chcialem kolor Co do reklamy i wielkiego "halo" to powiem tyle, nie wiedzialem ze wyjade za granice, gdyby nie wyjazd bebny juz dawno byly by skonczone i pokazane. Koncepcja jest jedna zielona Tama byly co prawda pomysly o wisni o ktorych pisalem ale jednak zielony do mnie bardziej przemawia
Wyjazd pokrzyzowal mi wszystkie plany ale jak tylko dokoncze to pokaze efekt
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak
Grummer pisałeś do Chudzika na gg/mail bo na forum teraz nie wchodzi.
Rozmawiałem z nim jakieś 1,5 roku temu na gg, ale nie rozmawialiśmy odnośnie tej tamy. Szkoda bębnów, z chęcią bym je odkupił i wyremontował, ale na razie funduszy brak. Swoje doprowadzam do porządku.
Witam po "dluzszej" przerwie, nie bede sie rozwodzil co sie ze mna dzialo ale powiem tylko ze jesli ktoremukolwiek z was kobieta przyjebala w naroznik to wiecie oco chodzi, to nie wazne, z martwych wstalem i za jakis czas(Niewiem kiedy) bede w polsce wiec Tame zabieram do anglii i koncze. Nic wiecej na dzien dzisiejszy obiecac nie moge. Pop.... mi sie troche w zyciu ale powoli wracam do siebie. PS dzieki za pamiec Panowie.
Oj Chudzik, nie tylko Tobie.Jeszcze nie raz dostaniesz kopa w dupę przez babę. Ale trzeba dostać, bo dupa robi się twardsza i już tak nie boli jak na nią znowu spadniesz. A co do Tamy, to ją konfiskuję i sam ją skończę
Taaa jasne mozesz sobie skonfiskowac wiesz co
Tak jak powiedzialem za jakis czas(blizej nieokreslony) bede w polsce wiec bebny zabiore do englandu i dokoncze.
Wysłany: Pią 09 Gru, 2011
mistrzu powrócił :O
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!