Nie Man niestety nie jest to Exotic Exotic kosztowal 6,5 tysiaca funtow za shell set Kupilem te bo bardzo mi sie spodobaly wizualnie a przedewszystkim brzmieniowo, chaiem Maple, ale niestety nie mieli, a jak bym chcial miec to musial bym czekac na 45miesiecy Co do tego czy na cale zycie to niewiem, ale mapla to napewno sobie kiedys kupie
Chudzik piekne bebny tyle że to nie jest Starclassic Bubinga tylko Starclassic Preformer B/B czyli Birch & Bubinga. Nie to że sie czepiam bo bebny naprawde super! Gratuluje
Owszem masz racje, ale czy to co kolwiek zmienia? Brzmienie kladzie mnie na twarz wyglad tak samo, jak troche sie odrobie to zamowie sobie tego maple w kolorze Simon Phillips i poczekam na niego te 45 miesiecy Narazie sie ciesze z tego co mam Pozdrawiam
Przepraszam za dluga nieobecnosc, ale nie mialem dostepu do internetu... Co do tomow to sie zgadza bo specjalnie zmierzylem je "metroweczka" jak zmienialem naciagi i czyscilem ostatnio dokladnie tak jak w specyfikacji Tamy
Maly Update:
Nowy naciag na centralce, bialy a jak ze by inaczej Mnie sie podoba no i przede wszystkim stopa lepiej gada jak na dziurke w naciagu
Ostatnio zmieniony przez chudzik5 Pią 11 Gru, 2009, w całości zmieniany 1 raz
A dziekuje Panowie Co do naklejek, to owszem pan sebeksb wyprodukowal jeszcze za czasow kiedy bylem w polsce Bebenki chyba jeszcze mi sie nie ograly bo nie moge znalesc swojego stroju ale mysle ze to tylko kwestia czasu i stroju oczywiscie
Panowie moze juz niedlugo bedziecie mogli uslyszec moj zestaw Co do reso to zawsze chcialem miec biale reso i juz mam Jak juz bede mial jakies probki to podrzuce a biale zdjecia z bialym reso beda moze jeszcze dzis
A oto i obiecane zdjecie jescze bez logo Tama
Ostatnio zmieniony przez chudzik5 Nie 20 Gru, 2009, w całości zmieniany 2 razy
matelusz
Powiem tak Panowie, niedlugo bedziemy nagrywac cos w studio wiec i jakies fotki zamieszcze, na zywca prezetuje sie naprawde ladnie Chce zmienic obwodke na ladn niklowana ale narazie nie moge nigdzie dostac tutaj w angli taka jaka mi odp... w kazdym badz razie szanuje Wasze zdanie i napewno cos z tym zrobie
Mariusz wcale nie zapomnialem tylko sie urwal kontakt mometalnie :(odezwij sie do mnie na gg albo maila trzeba pogadac sorry za OT
Wszystkim zycze wesolych swiat!!!