Chciałbym zaprezentować zestawik który posiadam od ponad roku w konfiguracji 10'', 12'', 13'', 14'', 16'', 22''/18'' oraz werble 14'' bubinga w kolorze zestawu oraz 13'' Pearl stalowy Jordison'a. Zestawik kupiony super okazyjnie posłuży mam nadzieje do końca (mojego lub jego:) Blaszki zawsze dobieram na ucho więc jak widać używam przeróżnych rzeczy MEINL, SABIAN, ALCHEMY, PAISTE. pozdrawiam....
Wysłany: Pią 23 Gru, 2011
sim00n napisał/a
http://www.youtube.com/watch?v=g_wb2ksUDxU
swietny refren, zarowno melodia wokalu i gitar jednakze gryzie mnie brak jeszcze wiekszej charyzmy u wokalistki oraz jezyk polski zamiast angielskiego fajnie grasz, chcialbym was obadac na zywca. przyspieszenie na refren siedzi strasznie
Wysłany: Pią 23 Gru, 2011
ride rakera <3
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
ride 20" MEINL Raker
crash 18" MEINL Soundcaster medium
crash 18" PAISTE Traditional medium (nie zmieścił się na zdjęciu - obok chinki 18")
crash 16" MEINL Raker medium
crash 16" MEINL Amun medium
crash 14" MEINL Raker medium ( tokarka custom;) z 16-tki )
china 18" PAISTE 802
china 16" PAISTE 802
china 14" WUHAN
china 9,5" ORION SoloPro
splash 12" SABIAN Hand hammered
splash 10" SABIAN AAX
splash 10" ALCHEMY Professional
splash 8" ALCHEMY Professional
splash 6" PAISTE Exotic
hi-hat 14" SABIAN AAX X-celerator (główny)
hi-hat 14" MEINL Raker
Przejść to mi chyba już przeszło..;) sprzętu się z drugiego piętra parę lat nanosiłem a gram bodajże 14-ty rok i wiele lat sprzęt stał w mieszkaniu w bloku..mam jeszcze drugi mniejszy zestawik ewentualnie biorę zestaw bez tomów... generalnie na mniejszych graniach lubię kombinować i układać przeróżne konfiguracje za każdym razem inne... No a na konkretne grania - konkretny zestaw..:) Tak czy inaczej słuszne spostrzeżenie z tym targaniem gratów...
Wysłany: Nie 25 Gru, 2011
515 napisał/a
klima napisał/a
ride rakera <3
co nie?
ja swój ostatnio potłukłem ;(
co za sierota
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Nie przypominam sobie żebym miał kiedyś dużo zabawek...mój max to swojego czasu były 2xtom+2xfloor (Tama Superstar Custom Hyper-Drive), a w blachach to już od wielu lat jest tak samo...
Ja nie twierdzę, że to zasada z tym zmniejszaniem:):), a i prawda jest taka, że w większości klubów w Polsce po prostu nie ma gdzie stawiać takiej artylerii jak ma kolega:)))
No case'y wystarczą dwa (jeden twardy, jeden miękki;) Kolega słusznie zauważa że w klubach bardzo często nie ma możliwości wystawić pełnego rynsztunku....niestety... inna sprawa że w szybkim tempie nie licząc wnoszenia z rozkładaniem schodzi mi do 40min. co też czasem bywa problemem...głównie po graniu kiedy człowiek jest już dobrze zmęczony..hahaha
Eh, zestaw na ktorego widok w salce w Zamosciu slinilem podloge . Piekne bebny, nagrania swietne, przynajmniej wiem teraz ze obiekt moich westchnien jest dobrze uzytkowany .
Slyszalem ze co do salki miales jakies przejscia, co sie tam stalo? Kolega ktory tez tam gral opowiadal mi cos..
Powiedzmy nic specjalnego się nie działo..:) Generalnie nie bronie siąść znajomym za sprzętem tudzież ugrać próbkę ale kiedy sprawa została postawiona jasno, że sprzęt po to stoi aby każdy kto przyjdzie mógł zagrać bo nie będzie grał przecież na starych gratach które stoją obok.....to podziękowaliśmy....ale generalnie kontakt z Adamem jest OK..po prostu się nie zrozumieliśmy jak wchodziliśmy do kanciapy...;)
No coz, wiadomo ze inwestujac pewne pieniadze w sprzet chce sie miec pewnosc ze nie bedzie go uzywac byle kto, a ludzi w tej sali przewijala sie masa - bardziej i mniej godnych zaufania. Ja swoja droga jak jeszcze tam gralem, gralem wlasnie na 'starych gratach', czyli jesli dobrze pamietam - Mapexie Voyager ktory stal sobie w rogu salki (a i to tylko dlatego ze znalem dobrze wlasciciela owego Mapexa ). No ale nie kazdy ma takie podejscie i jestem pewny ze chetnych do 'obstukania' sprzetu bez pytania o zgode bylo wielu. Dziwilem sie wlasnie ze nie bales sie zostawic TAKIEGO sprzetu w takim miejscu.. Ja sie o swojego Sessiona balem .
Btw. znajomego o ktorym mowilem wczesniej na pewno znasz - mlody Pawel Nowak, wspominal mi cos ze wlasnie Ciebie kojarzy .