Z tego, co dowiedziałem się do tej pory, to różni się tylko kolorem Ale postaram się zweryfikować te informacje przy najbliższych odwiedzinach u dystrybutora
_________________ Alchemy
Istanbul Agop
Paiste
Tamburo
Pearl
Bardzo fajny sprzecik:D a czy perkusje tamburo mozna kupic na www.drumcenter.pl
Jasne, że tak. Nawet jeśli na ich stronie nie ma modelu/serii, która Cię interesuje - zadzwoń do nich, bądź napisz na gadu/maila, bo może być tak, że nie zdążyli jeszcze zaktualizować oferty, bądź też mogą mieć interesujący Cię model w ciągu kilku dni.
@ Yahoo: nie dowiedziałem się jeszcze żadnych konkretów, ale (póki co) wszystko wskazuje na to, że różnią się tylko lakierem.
Istanbul Agop
Paiste
Tamburo
Pearl
Nawet ładnie ten gradient w tle wygląda, ale mógłbyś jeszcze troche cieni dodać, bo widać, że wycięte:D Ale żeby nie offtopować, świetny zestaw, sam sie przymierzam do Tamburo.
fajne no i moje ustawienie, tylko za alchemikami nie przepadam, ale beczki pierwsza klasa, mam werbelek z tej serii i jest całkiem niezły jak na te pieniądze.
Cześć! Beczki wspaniałe, prezentują się na żywo rewelacyjnie (wiem - byłem u Grześka w kanciapie) i równie genialnie brzmią Lecz najbardziej zazdroszczę Ci (podobnie jak HTEB'owi zresztą) tego ride'a Paiste. Może masz ochotę sprzedać mi go?
Osobiście u niego byłem! O-SO-BI-ŚCIE! Czaisz? Łaaaaa... jak to możliwe?! Uważam również, że przez to, że byłem u Grześka jestem zajebisty. Ba, pewnie dużo bardziej zajebisty niż Ty! O!
Spasiba
Ostatnio doszły w kolejności chronologicznej: stołek dixon, hi-hat na lince Pearl'a i splash Sabian AAx 10" . Na razie eksperymentuję z ustawieniami, jak dojdę do czegoś, co mnie będzie zadowalać w największym stopniu, to wrzucę fotki
[size=9] Dodano: Nie 22 Mar, 2009 [/size]
Dwie nowe blachy:
Sabian AAXtreme Chinese 19" i Signature Saturation Crash 18":
Istanbul Agop
Paiste
Tamburo
Pearl
Ostatnio zmieniony przez Eliminator Nie 22 Mar, 2009, w całości zmieniany 2 razy