Bardzo ładny kolorek Daj jakies nagranie tych bębnów przyznasz ze powinno sie zabronic produkowania bębnów z mocowaniem na centrali eh ... Napewno niektórzy to lubia ale mało wygodne ładny secik Blach powodz.
owszem wolałbym centrale dziewicza no ale coz.. moze kiedys bedzie mnie stac na zrobienie bebnów przez Tamburo na zamówienie xP Nagranie postaram sie jakies skombinować dobre to wrzuce i dam znać
Wysłany: Sro 09 Gru, 2009
ladne bebenki, ladne blaszki, ale na moje to tak strasznie rozrzucony ten zestaw, ja to jakos bym tak blizej siebie to wszystko wolal
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
no walsnie aj ustawilem to najblizej jak sie da ale tak zeby nic sie nie ocierało ani stykało. chociaz na neiktórych zdjeciach tutaj faktycznie wyglada jakby było dalejko ale to moze wina perspektywy z jakiej było robione zdjecie..
ale gra sie wygodnie
kurde, wstyd mi się przyznać ale zapomniałem, że jestem Ci winny za naklejki... tera se przypomniałem, weź się odezwij na gadu jeśli możesz, nie mam Cię na liście.
Co do meritum - beki fajnie wyglądają.;) mam też do czynienia z tamburo co tydzień. Tyle, ze to wersja ASH, bardoz zacne beki.:)
_________________ ZAMIENIĘ Pearla BLX 10 12 14 16 22 (+13 SD)
KUPIĘ lugi mapex z serii Q.
Bardzo ladne bebenki Chcialem tylko zabrac glos jako totalny zwolennik dziurawionych centralek
Zdecydowanie system ulatwia zycie, tomy w kilka sekund sa juz na miejscu, pewnie powiecie ze dziura "pogarsza" brzmienie, ale osobiscie watpie by ktos potrafil w slepym tescie odroznic dziewice od dziurawki
Pozdrawiam
szczepek - u mnie jest odwortnie w blxie - jak centralka nie ma obciązenia to centrala brzmi mało basowo. a jak kłądę minimum 12tke to basu przybywa.:)
_________________ ZAMIENIĘ Pearla BLX 10 12 14 16 22 (+13 SD)
KUPIĘ lugi mapex z serii Q.
szczepek - u mnie jest odwortnie w blxie - jak centralka nie ma obciązenia to centrala brzmi mało basowo. a jak kłądę minimum 12tke to basu przybywa.:)
naw beben na centralce dziala jak pudlo rezonansowe (tak w gitarze akust) przez co zostaja wzmocnione brzmienie
_________________ Yamaha Recording Custom made in England
Sabian HHX Evolution
Bardzo ladne bebenki Chcialem tylko zabrac glos jako totalny zwolennik dziurawionych centralek
Zdecydowanie system ulatwia zycie, tomy w kilka sekund sa juz na miejscu, pewnie powiecie ze dziura pogarsza brzmienie, ale osobiscie watpie by ktos potrafil w slepym tescie odroznic dziewice od dziurawki
Pozdrawiam
Ja mam dziewicę i też toma szybko montuję. Tylko, że ja mam na statywie werblowm, który się szybko rozkłada, ciągle ta sama wysokość ustawiona, więc tylko nóżki rozłożyć właściwie.
I do tematu... Bębenki ładne
_________________ hi-hat to tętno, stopa to serce.
Bębniarek
kurczer moze ja ze złej perspektywy zrobiłem zdjecia czy cos ale on wcale nie jest daleko siebie. jest w sumie najblizej mozliwie zeby nic na siebie nie wpadało i sie obijało.
a ile moglbys zaoferowac na crasha??