ah ah ah!
bębny brzmią cudacznie.
fajne spektrum brzmien mozna uzyskac przez fakt ze tomy są jednakowych rozmiarów. to samo z kotłami:
3 razy 14x08
i 2 razy 16x16
no i 22x14
Wyrazny atak a przy tym bardzo ciepłe i pełne. Nie trzeba nic tłumic ani wkładać niczego do centrali. Mysle ze sporo tez dają odlewane "signiowe" obręcze.
Wysłany: Sro 15 Lip, 2009
oO jakie cudactwo chetnie bym opukal takie cus ;P
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
a co do blacharki to własnie myślałem zeby pojechac po całości i grac tak jak keith moon - bez hihatu i tylko z 3 talezami zarówno do crash'owania jak i ride'owania. maybe.
w kazdym razie napewno nie chce zabudowywac sie jakimś chinami czy staksami
mysle ze to nie jest kwestia kopiowania keith'a. nie gram tak jak on a same bebny sporo nazucają jeśli chodzi o ustawienie. uznałem poprostu fakt grania bez hihatu za inspirujący ale watpie ze będe sie tego sztywno trzymał.
Dziwny ten zestaw ... Ogólnie fajna sprawa, tyle tomów, dwie centralki ale wszystkie tomy w takim samym rozmiarze? Ja bym tak nie chciał ;p Zestaw prezentuje się zacnie, nie powiem, ale nie wiem czy ja bym go kupił ... Niech Ci dobrze służy
ah, co do koncertu to na pewno planujemy w tym roku hehe....sprawa jest taka ze dopiero teraz tak na powaznie zabralismy sie do kompletowania składu zeby móc zagrac ten materiał na zywo bo we dwójke sie nie dało...w kazdym razie zyjemy i robimy nowe kawałki i juz mamy w zasadzie cały skład.
tobie sie wogole to granie podobało?