premier artist birch 10 12 14 22
yamaha stiwi gadd klon 14/5
istanbul heavy hihat 14
paiste 2002 novo china 18
sabian aa metal-x crash 19,18,17,16
istanbul 14 china 8 rock splash (nie ma na fotach)
hw - dw9002 + premier, mapex, yamaha
Ostatnio zmieniony przez murdario Pon 26 Lis, 2007, w całości zmieniany 2 razy
zdjęcia są tragicznej jakości bo jestem leniem i nie chciało mi się zwozić tego całego szajsu w ładne plenery i tak dalej...
a na bębny nie narzekam. jak dla amatora są zadowalające
nie mam rajda bo nie jest mi potrzebny... 18 czerwca się przekonasz
a tak poważnie używam czasami bela od 19 jako coś w stylu rajda. zdecydowałem się na aa metal-x ze względu na bell. wykurwiście brzmi
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak
karaś piczo! mialo cie nie byc! szukalem goscia z jaskolka na lydce i nawet przez moment jak gej sie poczulem.
bebny fajne, zupelnie mi jednak nie pasuje powlekany powerstroke na centralce. werbel mistrz, a i bebniarz parkway drive byl zadowolony, skoro na nich gral.
tą stopkę yamahy może usprawiedliwić tylko to, że Dw 9000 była pożyczona od kolegi i musiałeś mu oddać;p bo nie rozumiem po co zmieniać dw 9000 na yamahe ;p
ogólnie sprzęt nieźle wyczesany. Kolor bardzo ładny.
ja jak zapracuje to może będe miał vintage natural;D
miałeś eliminatora
miałeś dw 9000
masz yamahe
będziesz miał ______
Świr jesteś i tyle : )
A tak całkiem serio to aż ciśnie się tutaj pytanie: odnieś je do siebie, która jaka do czego z czym i kiedy. Chyba nigdy jeszcze się nie zdarzyło żeby uzytkownik "przeleciał" praktycznie przez wszystkie topowe modele stóp. Jestem ciekaw opinii.
jeszcze z podobnej półki jest taye metalworks;]
ale faktycznie mógł byś napisać jak się te stopki przedstawiają;] najbardziej zastanawia mnie właśnie ta yamaha.... jak ona wypada na tle Dw 9000
Filip
prawda jest taka że na eliminatorze grał bym pewnie do tej pory gdyby mi nie ukradli, na dw9 grał bym do tej pory gdybym nie potrzebował monety na koks i dziwki
wszystkie te stopy podchodziły mi bardzo. grało się na nich komfortowo i tyle. nie zastanawiałem się za bardzo co i jak. następna w kolejce jest iron cobra/axis w zależności ile będę miał przy wymianie kasy...