Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Pokaż nam Swój sprzęt » U JACKA poki co same beczki ;)
U JACKA poki co same beczki ;)
Autor Wiadomość
traditional 
what da f*ck?

Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010   U JACKA poki co same beczki ;)

u mnie jak to u mnie, zmienił się nick to i temat musiał nowy powstać, ale nie bez przyczyny. trochę nowego sprzętu jest...

Taką mam sytuację życiową, że tu gdzie mieszkam zupełnie nie mam z kim grać, skupiam się raczej na nauce i grze sam dla siebie i przez to mogę spokojnie ten okres przetrwać z mnożąc kasę i plany na zupełną rozbudowę i przebudowę setu.

Zaczęło się od bębnów :) Nie znaczy to, że zupełnie nie mam na czym grać, jednak jeśli chodzi o resztę - nie ma się czym zbytnio chwalić, takie tam pozostałości po poprzednim zestawie, bądź nawet nie, jednak tak jak pisałem - nic z tego i tak nie przetrwa do setu docelowego ;p

W każdym razie to, czym chcę się aktualnie pochwalić to niemal skompletowany już zestaw bębnów Pearl Masters Studio BRX w rozmiarach 22x18, 10x8, 14x11 (kolorek Antique Gold) z werblem Pearl Masterworks 13x5,5" klonowym, na oko dosyć grubym w wykończeniu Tamo Ash.

perkusja
perkusja
perkusja

Piszę niemal, bo do pełni szczęścia brakuje mi toma 12x9" albo 8x8"/8x7"... jak na złość ciężko je trafić w tym kolorze podobno. I wtedy bębenki byłyby załatwione, bo brzmią ekstra bez zastrzeżeń.

Blachy są w planach, najważniejsze, że wiem ile będę mógł na nie przeznaczyć i jakiego setu będę potrzebował/szukał, a hardware, jak to hardware, potrzebny, by to wszystko utrzymać i dopomóc. Zobaczymy za rok, no już troche mniej moze :)
Ostatnio zmieniony przez traditional Wto 28 Wrz, 2010, w całości zmieniany 1 raz  

Anarchismo 
Cowboy From Hell

Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010   

o pierdl, ale przynajmniej ten starszy ;)

joj0 

Wysłany: Sro 29 Wrz, 2010   

no ładnie

YelloW_EyE 
Rowan

bardzo ładnie, blaszki pewnie zildki

Meinl

Mr.maN 

Mógłbym prosić o parę słów na temat werbla?

http://forum.perkusjaonli...szy-vt17634.htm

OCD&P 
po prostu Paweł

Witam ponownie Jacka , bebny zacne, teraz tylko czekac na reszte :)

traditional 
what da f*ck?

@Mr.man - werbel to świeży towar, ledwie zdążyłem go dostać i dodatkowo nie miałem nawet za bardzo kiedy się nim nacieszyć, także nie mogę go nawet póki co bliżej scharakteryzować. musimy się jeszcze poznać :)

YelloW_EyE napisał/a
blaszki pewnie zildki

to jedna z opcji, jestem przygotowany na dwie, hmm... raczej nie więcej możliwości. wszystko będzie zależało od mojego portfela. raczej będę chciał się trzymać marki, jakoś mnie tak coś, cholera, naszło. :)

aptp

Wysłany: Sro 29 Wrz, 2010   Re: U JACKA poki co same beczki ;)

traditional napisał/a

Zaczęło się od bębnów :) Nie znaczy to, że zupełnie nie mam na czym grać, jednak jeśli chodzi o resztę - nie ma się czym zbytnio chwalić, takie tam pozostałości po poprzednim zestawie, bądź nawet nie, jednak tak jak pisałem - nic z tego i tak nie przetrwa do setu docelowego ;p

Witamy po przerwie :smile: Czy ktoś (poza autorem oczywiście) wyjaśni mi o co chodzi w tym zdaniu siedmiokrotnie podrzędnie złożonym?

Neo

Który to twój set w życiu i ile już grasz?

:cool:

YelloW_EyE 
Rowan

Wysłany: Czw 30 Wrz, 2010   

@aptp to zdanie oznacza, że Jacek ma kilka blaszek ale nie będzie się nimi chwalił, są to talerze z poprzedniego zestawu, Jacek zamierza pozbyć się tych talerzy na poczet innych.

Meinl

joj0 

uuumm wodzionka

Totem 
potem ...

To najlepsza z wszystkich ślonskich zup!
Ostatnio zmieniony przez Totem Czw 30 Wrz, 2010, w całości zmieniany 1 raz  

aptp

YelloW_EyE napisał/a
@aptp to zdanie oznacza, że Jacek ma kilka blaszek ale nie będzie się nimi chwalił, są to talerze z poprzedniego zestawu, Jacek zamierza pozbyć się tych talerzy na poczet innych.

Aha :idea:

traditional 
what da f*ck?

hahaha kocham was ;D

traditional 
what da f*ck?

Neo napisał/a
Który to twój set w życiu i ile już grasz?

:cool:

nie chcę skłamać ale 6-7, a gram 6 lat :)

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Pokaż nam Swój sprzęt » U JACKA poki co same beczki ;)