Cymbals:
Hi-hat: Zildjian NewBeat14"
Hi-hat2: Zildjian A Custom 14"
Crash: Zildjian K Custom Dark Crash 18"
Crash: Zildjian A Custom Medium Crash 17"
China: Zildjian Oriental Trash 20"
Ride: Alchemy Professional Medium Ride 22"
China-Splash: Sabian AAX 10"
Splash: Ufip Class Series 12"
Hardware:
Pearl rack 501, Pearl 2000, Pearl Eliminator 2002
Wysłany: Sro 05 Sie, 2009
leze zmiazdzony! jeden z najladniejszych setow na forum, kolor tez swietny! gratulacje szefie jakbys mogl opisac werbello bylbym wdzieczny
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
leze zmiazdzony! jeden z najladniejszych setow na forum, kolor tez swietny! gratulacje szefie jakbys mogl opisac werbello bylbym wdzieczny
soł - werbelek to miedziany. brzmi jak brzmia werbelki miedziane czyli polblaszak-poldrewniak. Takie ja przynajmniej mam wrazenie. Nie brzeczy jak metalowy garnek, jest w sumie cieply w brzmieniu. Dobry atak. Na ambasadorze otwarty, z wieksza górka. Na CS Dot troche bardziej skupiony, krotszy, cieplejszy i z wiekszym atakiem.
wykonanie full pro - nic nie odpada, niec sie nie gdzie. Maszynka pracuje precyzyjnie.
Jedyne co polecalbym zmienic to firmowe sprezyny. Ja wymienilem na puresound'a.
Wysłany: Czw 06 Sie, 2009
o fajnie wiedziec jak gadal na cs'ie a rezo jakie zalozyles?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
na perkusji org była wpadka, że kolo kupił tego perla i w ogóle zadowolony. a wpadł bo skopiował se opis z allegro na temat (wykaz sprzętu) no i zdjec nie dał.:)
Ty lepij odpowiedz co z saturnem.;)
_________________ ZAMIENIĘ Pearla BLX 10 12 14 16 22 (+13 SD)
KUPIĘ lugi mapex z serii Q.
Wysłany: Pią 07 Sie, 2009
No sprzęt pierwsza klasa! Tylko ten kolor jakoś nie pasuje mi do Referenca, wydaje mi się taki... zwyczajny. Zreszta nie liczy się kolor, tylko brzmienie. : ]