trochę się zrobił cieplejszy. Trochę mniej przydźwięków. No i jeżeli grasz dużo rimshotów, to sporo na pałkach zaoszczędzisz
Ogólnie na+
Tylko był zonk z montażem z racji tego że mój werbel jest dosyc płytki. Trzeba było pokombinować żeby maszynka od napinania sprężyn poprawnie działała. Ale myślę że od 5,5" głębokości w górę nie powinno być problemów tego typu.
zawsze zajebiste bebny typu DW kojarzą mi się z Rockiem z Jazzem z dość wymagającą Muzą a nie z pankiem gdzie większość kapel gra przez 3 min jeden riff i koleś stuka nierówno standard a Kolejny drze jape do Mika. no wybaczcie ale takie mam odczucia i nic na to nie poradze
Są też ambitniejsze punkowe zespoły.
Poza tym to pisz punk a nie pank, bo przez a mi się kojarzy z tępymi dresami
_________________ hi-hat to tętno, stopa to serce.
gram sobie na bębnach bo mnie się to podoba, a Dw mi zarąbiście pasuje jeżeli chodzi o brzmienie, wykonanie, wygląd itd.
A z racji tego że biorę udział w projekcie pod tytułem Zbieg Okoliczności, nie muszę chyba kupować drugiego, typowo punkowego zestawu.
Takie są teraz czasy że trzeba sobie radzić z tym co się ma, nie ma miejsca na wybrzydzanie że Dw to się do punka nie nadaje
BTW nie lubię punka
Ostatnio zmieniony przez krolik552 Pon 24 Sie, 2009, w całości zmieniany 1 raz
Ja ją kupiłem od kolesia, który sprowadził ją ze Stanów. Proponuje wystosować maila do któregoś sklepu, bo na stronie mogą nie mieć, ale bez problemu powinni Ci taka ramę sprowadzić.