Wow! Super bębny... Za jakiś czas też sobie takie kupie, może za jakieś 10 lat... ;P pozdrawiam!!!
No to czekamy z niecierpliwością
O wyglądzie się nie wypowiem, bo już wszyscy wiedzą ( ), że DW mi się nie podobają. Jednak blaszki zacne, dobrze dobrane i to Ci się ceni, synu Adamie. Szkoda, że z koncertu w Międzyrzecu Podlaskim nici... Byśmy popili, widocznie nie pijasz i przestraszony odwołałeś koncert, skąd ja to znam... W każdym razie, jakby coś się jednak szykowało tu czy ówdzie - daj znać, chętnie posłucham "maszyny" na żywo Chyba, że mnie do Warki zaprosisz w jakąś sobotkę (?) ;] To znajomków przy okazji odwiedzę. Czekam. Pozdro!
jak będzie jakiś koncert to na 100% dam znać, a jak chcesz to wbijaj do warki ziom. Teraz mam jeszcze ferie i się cały czas opierd.... więc możesz wpadać kiedy chcesz
pozdro!
Wysłany: Nie 01 Lut, 2009
wow Adaś gratuluję
chociaż myslałem że to będzie jakiś nowy werbelek i kilkanaście blach nowych kiedy zobaczyłem add do tego tematu.. mam nadzieję że się ladnie zgrywa z 18stką. wywal tylko tego a customa i będzie git
Bębny miazga. Świetnie to wygląda. Bardzo mi się podba ustawienie: wszystko mniej wiecej równo. Chciałbym może troche niżej ... Swietna rama, choć wolał bym Gibraltara. Ile za nią dałeś? W tym logo jest odrazu poziomica? Da się to odczepić?
Dimitrich - Pearl ssie:P tzn brzydki strasznie jest tzn mi się nie podoba
Totem- kosztowała ok 2200 zł, w logo jest poziomica (genialna sprawa, bardzo ułatwia rozstawianie), bez problemu można to odczepić
zawsze się zastanawiam po co komu do panka takie bebny czy tam do ska
_________________ W ODDALI KRZYŻ,ZNAK NIECZYSTEJ KRWI!
Bębniarek
Wysłany: Pią 24 Lip, 2009
katmetal14 napisał/a
Zadałeś najgłupsze pytanie z możliwych ...
Po co takie bębny ? to oczywiste , żeby zawsze w każdej sytuacji dobrze brzmieć , poza tym punk i ska to bardzo wymagająca muzyka , posłuchaj No Means No , At the Drive-In i zagraj to ...
Idąc Twoim tropem można zadać pytanie , po co komu w death metalu dobre bębny ? przecież i tak wszystko trigerują
Ostatnio zmieniony przez Bębniarek Pią 24 Lip, 2009, w całości zmieniany 1 raz
dosrałeś tym. równie dobrze można zapytać po co ci tyle talerzy i tak rozbudowany zestaw do metalu? death metal można zagrać i na zestawie takim jak ja mam. nie wiem skąd u Ciebie biorą się takie pytania
zawsze zajebiste bebny typu DW kojarzą mi się z Rockiem z Jazzem z dość wymagającą Muzą a nie z pankiem gdzie większość kapel gra przez 3 min jeden riff i koleś stuka nierówno standard a Kolejny drze jape do Mika. no wybaczcie ale takie mam odczucia i nic na to nie poradze
_________________ W ODDALI KRZYŻ,ZNAK NIECZYSTEJ KRWI!
to oczywiste , żeby zawsze w każdej sytuacji dobrze brzmieć , poza tym punk i ska to bardzo wymagająca muzyka , posłuchaj No Means No , At the Drive-In i zagraj to ...
smakowite graty, bardzo... może znów się skuszę na zildy tak ładnie to wygląda
ale czemu powiesiłeś floory? za nic bym tego nie zrobił - nie wierzę w teorię swobodnej wibracji
wiesz co... mi się ostatnio meinle podobają...
Powiesiłem flory bo wierzę w teorię swobodnej wibracji i w teorie mobilnego setu zawieszonego na ramie
To też jest jakieś takie moje osobiste upodobanie-zawsze tak chciałem
I estetyczniej cały zestaw wygląda. Znacznie mniej nóg
No i w razie gdyby mi się odwidziały wiszące studnie, nogi leżą bezpiecznie w pokoju obok i nie ma problemu żeby je przerobić z tomów na flortomy.
miałem wiszące i stojące. w brzmieniu nie zauważyłem różnic..
mobilność? no cóż.. ramę trzeba targać, stojący nic nie potrzebuje sam w sobie jest i już. nie potrzeba clampów jak się nie ma ramy a statywy only.. szukam sposobu na postawienie wiszących. chyba jednak przewiercę
ładny i zacny grat, ja obstukalem kilka dw, jednego nawet mialem i popchnalem go czem predzej, krazy teoria ze na dobrze gadajace dw trzeba trafic i jest to loteria, w ktorej nie ma znaczenia finish collectosa ani x shell czy vlt.... niejako moje doswiadczenia z ta marką potwierdzaja te teorie, ale mozliwe, ze jestes szczesliwym zwyciezca w tej loterii... jesli tak to POGRATULOWAC
może i to jest loteria- nie wykluczam takiej opcji. Jednak jak na razie akurat to DW to najlepiej brzmiący zestaw jaki w moim krótkim życiu słyszałem.
BTW czy to tylko przypadek że masz ksywkę jak bębniarz Lao Che ?
Wysłany: Nie 23 Sie, 2009
to jest bebniarz lao che
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!