Witajcie.
Jako że w wyniku różnych życiowych zawirowań skończyło się na tym, że póki co gram tylko chałturki, więc zaprezentuje wam sprzęty które na nie ze sobą zabieram.
Gram na dwóch setach:
+ zespołowy mapex V,
+ moje stare graty super champion.
blachy:
+hihat- UFIP 15"
+crash- ALCHEMY pro art 16"; ALCHEMY Professional 18"
+splash- ALCHEMY pro art 10", ORION solo pro 6"
+ride- UFIP Ping Ride 20"
+china- stagg DH 14"
Hardware:
+Stopa - Iron Cobra (single)- na niektórych widać mojego poprzedniego twina mapex xlp-78
+Stojaki- Sonor, Mapex, Tama, Pearl
+Statwyw hihat- No Name
Naciągi:
w wiekszości remo ambassador
na werblu evans genera hd
na stopach: w mapexie- remo powerstroke, w super champion- evans emad
Inne:
+Jam Block Latin Percussion
+pałki Vater
+metronom Boss DB 30
+mikrofony Samson
+skrzyneczki z praktikera
W zależności od tego jaki mam nastrój i od tego jak wiele chce mi się gratów zabierać ustawienie bębnów ulega zmianie. Zawsze zabieram jendak toma 10" Tama Rockstar (z tych starszych). Nie jest to mistrzostwo świata ale zbiera mi się na kupienie nowych bębnów. Myśle nad jakims ddrum lub sonor jungle. Czas pokaże.
Miłego oglądania i czekam na jakieś komentarze;)
na stopie ostatniego zestawu widnieje motywator, który daje mi siły w chwilach zwątpienia szczególnie o 3 nad ranem.
_________________ why so serious?
Ostatnio zmieniony przez Pater Noster Nie 27 Maj, 2007, w całości zmieniany 2 razy
tylko chauturki powiadasz...-naprawde zaden wstyd, bo chociarz trzeba zdrowo sie namachac to jednak daje to sporo satysfakcji! Co do bebnow to super pod takie granko ! Proarty pewnie budza chlopakow z zespolu gdy trzeba ... szacuneczek!!
Ufipy kupilem kiedys razem z perkusja. Gosc nie wiedzial co sprzedaje. Nie wiem ile są warte dziś bo wszyscy tylko sie zachwycają ale nikt nie jest w stanie powiedziec ile są warte.
@trombix---> dobre uderzenie w 18" Professionala budzi wszystkich na sali;)
mój egzemplarz brzmi bardzo konkretnie i chinowato. bez buczenia, zadnego gonga. za to kase naprawde swietna blacha, gram na niej przez rok i choc myslalem ze nie wytrzyma 2 miesiecy poki co nic sie nie dzieje.
nie czaj sie bo ktos moze ci ja sprzatnac i bedziesz czekal na nastepne do kwietnia
@ naw---> 6 byla za cicha, praktycznie nie słyszalna wiec odradzam. do niczego mi sie nie przydała wiec ja oddalem jako gratis do czegos tam.
@ Totem---> kiepawego werbla to zadne spreżyny nie uratują. Prom był hmmmm no kiepski był, sprężyny go nie uratowały. Jak będa grać na lepszych werblach nie wiem.