widziałem wczoraj tą krowe na żywo, byłeś ze swiniami na piastonaliach w opolu. swietnie wyglada i swietnie brzmi. no i fajny masz zespol, bardzo pozytywna muzyka. jak bedziecie znowu w opolu to daj znac
niskas
Wysłany: Czw 14 Maj, 2009
siemanko
zgadza sie___ wczoraj było opole:D dzieki za mile slowo
niskas
Wysłany: Czw 21 Maj, 2009
elówa!
kupilem se nowy dywanik pod perkusje jest mega - kolor sraczkowato / pomaranczowy _____ jutro zadebiutuje na scenie w Nowym Sączu - wiec cykne foto
aha - no i kupilem se nowy hihet stopke i stołek ____mega ceny maja w omnimusic w krakowie!!! tzn. na dw / oczywiscie pozytywnie "mega" - stopke kupilem 5000, stołek i hihet 9000____ stołek ma taką pufe ze dwóch takich jak ja by usiadło...
wczesniej mialem stopke Turbo wiec teraz kupilem Acclerator ___nie wiedzialem ze az taka roznica w graniu...
hu....wa jakosc fotek__z komory
pozdro wielkie !!!
wujek n.
aha - kolega nagral kilka fimików gdzie mozna posluchac moich bebnków
Niskas: swietny sprzet ale jeszcze lepszy Riddimzz Team - szacunken
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Ano, bujają chłopaki, pozazdroscic. Nic dodać, nic ując gracie jutro w Nowym Sączu ? No to sie widzimy na scenie
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)
niskas
Wysłany: Pią 22 Maj, 2009
elówa
dzieki za pozytwny odbiór
NEO ____ Tabu gra jutro !!! ja wlasnie wbilem do hotelu w Nowym Sączu - gralem dzisiaj tj. 22 maja ze Świnką Halinką - bardzo fajna miejscówa zycze milego grajkowania my jutro spadamy do wrocka
niskas
Wysłany: Czw 13 Sie, 2009
szimano
kupilem sobie kolejny werbelek ___ juz jakis czas temu go kupilem, a czasu nie mialem aby sie pochwalić kupilem w polandzie, używke od pewnego mega kolegi (dla ktorego mega dzieki i pozdro)
generalnie rzecz biorąc jestem zesrany ___ ten werbel to masakrator
obrazy z telefonu__ale cos tam widac
jak pojawią sie jakies youtuby z koncertów gdzie go miałem to zapodam linki
Wysłany: Czw 13 Sie, 2009
sliczny!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!