Hello! wujek niskas wita ponownie Ya man!!! zapodaje ustawienie swoje__ było na forum wcześniejszym__ale zaszły śmiszne zmiany od tamtej pory życzę wszystkim miłego odbioru
Było tak :
Beczki DW - 12, 13, 16, 22 - z czego uzywałem 22, 12, 13,
1 tom to Yamaha hip gig 10"
werbel Yamaha maple cust. 14"
blaszki zildjian:
12" re mix hihat
13" a/z
19' a cust projection cr.
20" k cust
6" i 9,5" zil bell
20" oriental china trash
statywy chyba wszystkich możliwych firm stołek tama 1st chair nie pamietam jaki model, stopka dw 5000 podwojna_ten wczesniejszy wypust_wymieniłem przegub i "zawiasy" ____koszt wymiany to prawie połowa ceny nowej stopki:) ale coz_ sentyment:)
wspomniane zmiany przedstawiają się następująco:
Kupiłem werbelek Pearl Piccolo Steel 13" (MC zrobił sie za "Słodki"
W zeszłym tygodniu udało mi się kupić na ebay.de zajebisty bass drum Dw "Cow Finish Ply" 20"___poprostu "zachorowałem" na ten bebenek_będę szukał do niego reszty...
set wygląda teraz tak
nigdy jakimś "maniakiem" czystości bębnów, blach i wogóle_zwolennikiem porządku nie byłem...
nowy nabytek
kotom też się podoba
Aha__sprzedaję set Dw Black Oyster i werbelek Sonor jungle... jak coś dawajcie na maila__graty są wystawione na allegro
Ostatnio zmieniony przez niskas Czw 13 Sie, 2009, w całości zmieniany 6 razy
yo, dobrze skojarzyłem że widziałem już ten secik na koncercie świnki halinki w jaszczurach w krakowie, wtedy jeszcze bez łaciatki. Zajebiste garki no i świnka halinka wymiata, qui.
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
niskas
Wysłany: Czw 08 Lut, 2007
hello!
nawalator__koty to jakaś "mieszanka" maxymalna__moja żonka dostała je za free od jakiejś babki 1,5 roku temu___no i mieszkamy razem dzień przed wigilią znalazłem na ulicy jeszcze jednego__bidny był wiec został :D___są trzy
franio__man, zero szatana stay positive!!! nd let da musik play
Antonio___to okleina_beczki firmy Dw dzielą się co do wykończenia___w sensie takim, że nie ma serii np. jak Stage Cust, Maple Cust. itd W Dw jest Collectors__np. Finish Ply_(stosunkowo najtańsza__okleina ) pozniej są droższe __lakierowane__itd
wogóle dzięx za pochlebne recencje odnośnie sprzętu i zwierząt
pozdrawiam
centrala miszcz!! klasa, styl i ekstrawagancja
gratulacje
_________________ .no1 is innocent.
.trust no1.
pure Meinl
niskas
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007
Hello ___udało mi się kupic resztę setu Dw "Cow Finish" ___set jest śmiszny troszkę ____rozmiary to 8x7, 13x11, 20x16__ale zdecydowanie stwierdzam, iż są to najlepsze bębny na jakich do tej pory grałem , a miałem już "troche" innych bebnów <br>
set DW "Black Oyster" _widoczny na wczesniejszych fotkach sprzedany___żal mi było, ale beczki poszły w dobre ręce____ służą w dobrym studio nagraniowym
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
ochujenny sprzęt!!! No klasa sama w sobie!!!
Powiedz prosze jak śmiga combo A/Z?
_________________ No risk, no progress!!!
niskas
Wysłany: Sob 14 Kwi, 2007
Elo! dzięx za pochlebne opinie o gratach gram raczej radosną muzykę __więc sprzęt nie może być inny znudziły mi się "poważne" zestawy:)
erobeson__A/z używalem kiedys jako glowny hihat__ale zrobil sie za glosny__oczywiscie jak dla mnie _ i jest jako boczny hihat i się znakomicie sprawdza__mocny i wybijający się ___ sprzedam go niedługo:) marzy mi się hh 12 " A custom ... pozyjemy zobaczymy! pozdrawiam!
Mówisz, że to najlepsze bębny. Ale czy różnią się jakoś brzmieniem od tego poprzedniego zestawu DW? Bo chyba teoretycznie nie powinny... Nie znam się na DW i jestem ciekawy