Yo.
Przyszedł czas, żeby pochwalić sie częścią swojego sprzętu
O to i mój wspaniały (?) Roland TD-3kv na ramie od TD6
Krzesełko to Basix ale odpicowany. Pałki VF AJ3, stopka xlp18 (do wymiany) i słuchawki Sennheiser HD 202 (bardzo fajne)
W przyszłości jak znajdę czas zamierzam napisać jakiś crash test.
Za jakiś czas jak będę miał to sfotografuję resztę sprzętu.
Hmm ze fajnie wyglada to nie powiem...
Ale czy moglbys cos powiedziec n/t tego sprzeta?
Chcialbym sobie sprawic jakis sprzecik do popukania w domu, a w angli pracujac tydzien bedzie mnie bez problemu stac, wiec jak mozesz to napisz co nie co
Stukanie: mieszkając w typowym PRLowskim bloczysku po zamknięciu jednej pary drzwi nic nie słychać (no chyba,że ktos sie przysluchuje ) Głośność padów nie sprawia problemów. No chyba, że się do czegoś podłączysz to wtedy szyby latają
Brzmienia: tu wszystko jest kwestią gustu. W podstawowym module td3 jest 30 prekonfigurowanych zestawów +2 sloty na własne zestawy. Brzmienia są zroznicowane od akustycznych, przez vintage, jazzowe, latino po elektronike z lat 70-80 Bardzo fajnie sprawdzają się przy graniu do podkładów.
Zamierzam zmienić moduł na TD6 (moze td8) to będę opisywał dalej
w drodze do mnie jest taki sam powiem mi czy ten modół ma jakieś kosmiczne dźwięki nieperkusyjne lub możliwość wgrywania takowych?
chudzik: wszyscy już wiemy, że jesteś w Anglii, nie musisz tego powtarzać w każdym poście.
takie pokroju yamahowskich keyboardowych? Raczej nie, ma dziwne brzmienia stopy (disco:P), cowbelle, chimesy, congi, timbalesy, klaśnięcia ale jakichś specjalnych udziwnien nie ma. Zawsze można przez midi sobie kompa podłączyć i jechać z jakiegos EZdrummera, chociaż jeszcze tego nie próbowałem.
Chcialbym sobie sprawic jakis sprzecik do popukania w domu, a w angli pracujac tydzien bedzie mnie bez problemu stac, wiec jak mozesz to napisz co nie co
Po tygodniu na pewno cię nie będzie stać na rolanda. Na Amati może
_________________ Odery Privilege
Pearl FFS, Ludwig Supraphonic 79
Istanbul Agop & Mehmet
Po tygodniu na pewno cię nie będzie stać na rolanda. Na Amati może
Czepiasz sie szczegolow Jak nie po tygodniu to po dwoch
Vogt powiedz mi czy mozna z tego wykrzesac jakies fajne brzmienie, wiesz nawet do cwiczen chcialbym miec sound taki jaki mi sie podoba
Czy mozna zrobic symulacje jakis fajnych bebnow?
A i najwazniejsze, mozna do tego podpiac dodatkowe pady? Tzn blachy i dodatkowe tomy? bo chcialbym miec zestaw taki na jakim gram normalnie