Wysłany: Czw 20 Gru, 2007
swietny kolorek...no i zajebiste bebenki!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Mój wymarzony kolor...gratuluję i zazdroszczę. Gdzie kupiłeś?
werbelek
Wysłany: Pią 21 Gru, 2007
nawalator napisał/a
z czego się przesiadłeś?
poprzednio mialem Pacific'a EX 2002r. standart
conr4d napisał/a
Mój wymarzony kolor...gratuluję i zazdroszczę. Gdzie kupiłeś?
Zadzwonilem do dystrybutora w Kętach i mi powiedzieli ze nastepnego dnia moge odebrac w sklepie muzycznym Elpa w Bielsku i tak tez się stało. Zamowienia dotyczące Pearla realizują natychmiastowo bo w Bielsku jest magazyn Pearla i sprzęt przyjezdza na sklep w ciągu pol godziny.
werbelek
Wysłany: Sro 26 Gru, 2007 Nowe bebny- nowe zycie! Pearl ELX + rodzinka Zildjianów
W sobote kupilem blachy*pozdro for drumer86;)) wiec sie pochwale.
Wysłany: Sro 26 Gru, 2007
brakuje jednej blachy przy zestawie czy mi sie tylko cos wydaje?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
no teraz to masz sprzęcior bębny, blachy czego więcej trzeba jeszcze dowiesisz tą 18" i będzie wypas. Musisz teraz postarać sie o jakieś lepsze naciągi a narazie miłegooooooooo graniaaaaaaa pozdro
werbelek
Wysłany: Pon 07 Lip, 2008
Nadszedł czas na swieze foty w dziennym swietle w najwygodniejszym na swiecie ustawieniu (wg mnie )
i po zakupach z kilkoma nowościami:
-ramie łamane Pearl CH-80- jestem baaardzo pozytywnie zaskoczony, ze za 130 zł mozna kupic taką łape, warto było poczekac na ta dostawe do DC
-multiclamp potrójny Dixon PAKL-272USP
-zaślepka do centrali Pearl
-i jeszcze jedna przydatna rzecza-osłona na obrecz(tez Pearl )
No i foty w ulubionym ustawieniu. Rozstawilem bebny w mieszkaniu tylko do zdjecia wiec nie sa idealnie ustawione.
Miłego oglądania.
Pozdrawiam
P.S. Powinny byc lepsze;)
Ostatnio zmieniony przez werbelek Pon 07 Lip, 2008, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pon 07 Lip, 2008
pozmniejszaj troche fotki bo sie tego ogladac nie da
werbelek
Wysłany: Pon 28 Lip, 2008
wyjąłes mi to z ust Grummer a raczej z komputera
@Kuchar- ona ma dziury w tych samych miejscach co dziury w centrali. Moze nie sa idealnie ale da sie wkrecic. Ale to chyba tylko do pearlów. nIE orientuje sie za bardzo....
werbelek
Wysłany: Pon 28 Lip, 2008
eS. napisał/a
sprytnie wykorzystałeś gniazdo
jak sie człowiek szczypie z kazdym groszem to wszystko wykombinuje
po co wydawac 50-60 zeta na tomholder jak mozna wykorzystac to co sie ma. moze nie jest to to samo co normalny holder ale sie trzyma
ja chciałem do basixa , ale powiedziano mi w DC, że rozstaw otworów jest nieco inny, wiec doopa blada a wiercic nie chcę
_________________ Konto opuszczone, do usunięcia.
werbelek
Wysłany: Pią 31 Paź, 2008
A więc po krótkiej przerwie ( nie w graniu Laughing ) postanowilem wrzucic kilka fotek i pochwalic sie nowosciami:
1) nowe naciagi
-werbel Evans G1 power center coated/ hazy 300 + sprezyny puresound
-centrala Emad clear/ EQ3 biały
-i dla sprawdzenia na 12 kupilem evans EC-2/ resonant glass
2) pokrowce na zestaw Canto DC signature
3) i najwazniejsze Pearl Session Custom 14x5.5
Oto foty:
i nowy werbelek
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez werbelek Pią 31 Paź, 2008, w całości zmieniany 4 razy
werbelek
Wyswietlaja sie w ogole zdjecia bo u mnie sa same linki i nie wiem co z tym zrobic..
Co do EC-2 to bardzo dobry naciąg. razem z resonantem bardzo fajnie wspolpracuja. Fajne brzmienie, bez zadnych przydzwiekow no i tak jak pisza-mozna stroic w obie strony
Niestety sie nie wyswietlaja i trzeba do przegladarki wklejac
Znowu cos z formatowaniem szwankuje..
A werbelek zacny panie
Zastanawiam sie nad puresoundami ale nie dalej nie chce mi sie wierzyc ze sprezyny moga tak wpynac na brzmienie. Masz jakies porownanie miedzy starymi sprzezynami a nowymi?
werbelek
Włala-sa i foty
Co do sprezyn to tez mi sie nie chcialo wierzyc ale daja kopa werblowi i nie trzeszczą, szeleszcza czy jak kto woli...
werbelek
Wysłany: Sob 01 Lis, 2008
@ Grummer- Dzieki bardzo. Nie ma porownania w ogole inne drewno no i lakier a nie okleina. zmazdzyly pacifica po pierwszych uderzeniach na firmowych naciagach .
@ 515- podpatrzylem to gdzies tu na forum. Takie patenty sie biora zazwyczaj z dosc okrojonego budzetu szczerze to narazie nie swedzi mnie zeby wydac 50 złotków na clampa jak moge je odłozyc na nowy werbel