blaszki Hihat istanbul agop turk 13 , crash stagg DH 16 brilliant , ride 20' amati kraslice z 4 nitami
Zestawik dostalem jakos tydzien temu ... i zakochalem sie na miejscu ^^ Brzmienie jest po prostu cudowne ... tomy brzmia czysciutko , stopa mimo ze 20 ma swoj ladny dol ... ogolem warto bylo kupic.
_________________ Patrz jak pracują receptory. Słodki, gorzki, kwaśny, słony i ten co dewastuje mikrofony!
nie no, piękniusi kolorek, borbaś tylko pogratulować
swego czasu podobało mi się brzmienie tego hi-hatu, który masz.... lecz teraz istnieje dla mnie tylko Zildjian K/Z Special Hi-hat 13", który już do mnie leci razem z Zildjian A Custom Projection Ride 20" ;D
Oki, to by było na tyle trzymaj się ziom ;* i nara!
_________________ all music allowed.!
Filip
Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007
Kolejny zadowolony użytkownik SCA... Gratuluję... JA tylko żałuję że w Swojej SCA kupiłem centralkę 22", a nie 20"... Mówi się trudno... Pozdro!
Coz ladne bebny, gralem raz na SCA i musze powiedziec ze brzmi lepiej od SC bynajmniej dla mnie.
Czekamy na lepsze fotki.
Ale i tak gorzej od amati, no nie chudy?
_________________ all music allowed.!
Ja(zz)centy
Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007
chudzik5 napisał/a
Coz ladne bebny, gralem raz na SCA i musze powiedziec ze brzmi lepiej od SC bynajmniej dla mnie.
Czekamy na lepsze fotki.
chudzik, to co w koncu brzmi lepiej wg Ciebie SCA czy SC?
bynajmniej = wcale, ani troche. czyli wg Ciebie SCA brzmi lepiej, ale wcale nie lepiej od SC?
nie zebym sie czepial Ciebie personalnie (w koncu mam sympatie do wszystkich amatkowcow ), ale uzywajmy slow, ktorych znaczenia jestesmy pewni (zawsze mozna sprawdzic znaczenie), ok? .
borbah, bardzo fajne bebenki. hi-hat tez fajniutki. gratulacje
Czekamy na lepsze fotki.
Ale i tak gorzej od amati, no nie chudy?
Tego nie powiedzialem Nie moge stwierdzic, nie mialem porownania
[quote="Ja(zz)centy"]chudzik, to co w koncu brzmi lepiej wg Ciebie SCA czy SC?
bynajmniej = wcale, ani troche. czyli wg Ciebie SCA brzmi lepiej, ale wcale nie lepiej od SC?
nie zebym sie czepial Ciebie personalnie (w koncu mam sympatie do wszystkich amatkowcow Wink), ale uzywajmy slow, ktorych znaczenia jestesmy pewni (zawsze mozna sprawdzic znaczenie), ok? Wink.
borbah, bardzo fajne bebenki. hi-hat tez fajniutki. gratulacje Smile
pozdr.
Jacek
Dobra chodzilo mi o to ze SCA brzmi lepiej od SC
Co do sympati dzieki
Mi juz bardzo bardzo dawno temu dyrektor domu kultury tlumaczyl znaczenie slowa "bynajmniej" niepamietam dokladnie co mowil o samym slowie, ale zapamietalem ze powiedzia iz mozna go uzyc przed slowem w/g i bedzie ok Niewiedzialem czemu ale nie zwracalem na to wiekszej uwagi, zawsze tak mowilem i pisalem i nikt mi uwagi nie zwrocil wiec myslalem ze jest ok No ale dzieki za wyjasnienie teraz bede pamietal
faktycznie klasyczne ... ale jak dla mnie bardzo wygodne ... na takim ustawieniu ucze sie tez w szkole ... mysle ze za pare lat jak bede mial troche wiecej wiedzy o grze ... i wogole bede lepiej sie poruszal za beczkami to moze pokombinuje narazie poznaje podstawowe reguly ... w koncu gram dopiero 2 lata
_________________ Patrz jak pracują receptory. Słodki, gorzki, kwaśny, słony i ten co dewastuje mikrofony!
przybrana (przeze mnie ) siostra , najbardziej popierdzielona laska na swiecie Ale kochana ale jak usiadla za perkusja to sie balem ... o moja yamahe... jedno wielkie JEBS!
swietne bebenki SCA to juz konkretne beczki, o ile zwykly stage custom mi srednio podchodzi (kwestia gustu, bardziej podoba mi sie brzmieniowo mapex emka czy moj premier, heheh ) tak Adv to juz swietne bebny, gratuluje
na temat kobiety sie nie wypowiem (za mloda dla mnie ), natomiast co do ostatniej fotki - czemu maly palec nie gra?
ahhh XD walcze z tym paluchem , paskudnie wygląda. Koryguje ta wade A laska ... no faktycznie jakby ktos sie chcial za nia zabrac to prokutator , bo jeszcze 15 nie ma
jeden z najsliczniejszych kolorow na swiecie rzeczywiscie fajne beczki a ta Panne ciagnie do bebnow czy po prostu foto??
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak
ta panna jest troszke antymuzyczna wiec zaczela tylko walic po bebnach ale i tak wygladala slodko
@OCD&P - z niaciagami i krzeselkiem ktorego nie bylo w zestawie ta przyjemnosc kosztowala mnie okolo 4,500 zl i nie zaluje ani zlotowki. Wszystko chodzi jak w zegarku a brzmi cudownie.
to teraz ankieta ile procent forumowiczow najpierw zauwazylo zestaw
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak