Misiu68
Pierwszy raz slysze o takim problemie jak u Ciebie. Nigdy nie mialem z czyms takim problemu. Niski stroj powoduje ze sruby sie szybciej odkrecaja. Ja az tak niskiego stroju nie mam. 10 mimo wszystko musi brzmiec troche wyzej (to tylko moje zdanie) Jesli chodzi o biale rezo to sobie odpuszcze. Do rzeczy optycznych bedzie mozna powrocic za jakis czas jak dozbieram na kilka "drobiazgów" Pozdrawiam
Zamieszczam kilka kawałków nagrań z jednoego z koncerów. Mozna tu uslyszec brzmienia hh i werbla. Oba instrumenty wypadaja jak dla mnie bardzo fajnie na nagraniu nie ma Oaka ale jest perkusja produkcji amerykanskiej firmy Spaun
moim zdaniem werbel jest za ta cene swietny. mialem okazje na takim pograc. trzeba nad nim troche posiedziec. po wymianie gornego naciagu i sprezyn gada niesamowicie. lubi wysoki stroj i jest czuly na zmiany dynamiki. polecam jako drugi werbel. a hh... miód
po wymianie gornego naciagu i sprezyn gada niesamowicie
a dolny to co?
Co do nagrań, to są świetne! Dobre studio. Co do zespołu to w nim grasz, czy to jakieś playalongi? Hat brzmi świetnie werbello również, a Twoja gra bardzo porządna. Aaa taki zespół dołapać...
napewno wymiana rezonansu daje bardzo duzo ale w tym werblu z tego co zaobserwowalem to zmiana gornego naciagu i sprezyn jest wystarczajaca. nie ma duzej roznicy
To sa nagrania z konceru, ktore zostaly zajestrowane prosto ze stołu akustyka. Trochę sekcję dentą słabo słychać ale można to znieść. Fotki moze pozniej wrzuce