witam wszystkich serdecznie! jestem tu nowy i rowniez chcialem sie podzielic z szanownymi kolegami moim sprzetem a oto on:
Yamaha Recording
BD 22"x18"
SD 13"x4.5"
TT 10"x10"
TT 12"x10"
FT 13"x13"
FT 14"x14"
ostatnio rowniez zakupilem Sonora Jungle 10" (tylko prosze nie mowicie ze wszyscy juz go maja )
Co do blaszek to moze nie jest to set wyjechany w kosmos ale mnie osobiscie odpowiada brzmieniowo co nie oznacza ze jest idealnie!
Mianowicie :
Sabian mieszanka B8PRO, AA, Zildian avedis (splash),
crash: 13", 14",
ride: 20"
chinka: 20" i 14" (szczegolnie podoba mi sie 20"- miazdzy)
splash; Zildian 8" i orion(jakis tam, ale brzmieniowo zaskakuje) 8"
a oto pare fociszy:
a to jeszcze stare ustawienie:
i jak Wam sie Panowie podoba? sory za jakosc ale nie mozna wymagac cudow od aparatu w telefonie
_________________ Yamaha Recording Custom made in England
Sabian HHX Evolution
Ostatnio zmieniony przez świdro Nie 03 Sie, 2008, w całości zmieniany 3 razy
seksista no recording to mowi samo za siebie swietne bebny
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak
do zestawu niedawno dołączył dobrze chyba wszystkim znany Sonor Jungle 10"x2"! wg mnie zajebiaszczy sprzecior! nie tylko efekciarsko wyglada ale i efekciarsko brzmi! teraz zostalo tylko dokupic jakis statywik pod niego i mozna smigac!
a oto pare fotek:
Sabian HHX Evolution
no pisalem ze to jakis steel shell... mialem okazje kupic razem z bebnami brzozowego werbla cos ala akira jimbo ale juz kaski nie starczylo a tak go chcialem chapnac!
Sabian HHX Evolution
Fajne Beczki Jakiś drzewniany berbel + 8 tom i mistrz
szukam caly czas 8 ale qtwa nie idzie dostac w polszy na ebaju tez nie widzialem! szczegolnie trudno ze wzgledu na to ze to prod angielska a nie od zoltkow i bardzo bym chcial miec 8 tez angielska! choc jak juz nie bedzie innej mozliwosc to wezmne tajwanska... a o drewnianym werblu moze kiedys pomysle ale na razie brak funduszy 3.5tysia poszlo na hhx-y! ale mam jungla sonora to od biedy tez mozna uznac za rewniany
Sabian HHX Evolution
kurcze rozgladalem sie za ta 8 na ebajach i lipa... jak juz sie trafi to w innym kolorze! jakby ktorys z Kolegow upatrzyl takowa 8 w moim kolorku to prosze dajcie znac!!!
Sabian HHX Evolution
Świdro, bardzo fajny zestaw. A teraz wyobraź sobie, że nie masz tomów 10 i 12, a zamiast nich na centralce są Twoje floortomy i bęc - masz mój zestaw ;] Elegancko masz to wszystko rozstawione - pełna ergonomia, sądząc po ułożeniu FT.
Piękny!!! Klasyk!!! W dodatku wersje produkowane w Anglii są przez wielu uważane za najlepiej brzmiące! Być może to nie nastąpi, ale jakbyś chciał się pozbyć kiedyś to śmiało wal do mnie gratuluje bębenków!!!