pad 6 vic firth
pauki sygnowane Langa
axisy dwa
i kanapa na której wcześniej sodomizowano dziewice przy pełni księżyca (definicja sodomizacji pozostaje otwarta)
za plecami (niewidoczny) zabytkowy komputer, a na nim odpalony http://metronomeonline.com/, celem uprawiania równości.
Jestem leniwy do tego stopnia, że nie chce mi sie schodzić na dół do próbni:D
a tak po prawdzie - pomaga się to wszystko skupić na ćwiczeniach technicznych, ustawić stopy idealnie, i nie męczy uszu.
Paradoksalnie jednak, hałas jest taki sam dla domowników piętro niżej jak wtedy, gdy gram na zestawie - po prostu strop jest chyba z krepiny, i jeszcze wzmacnia dudnienie, także słychać piętro niżej każe uderzenie w pad, o stopach nie wspominając...
jeżeli ktoś ma swój secik ćwiczebny to też można go chyba tu wstawić, chyba że mod ma coś przeciwko...
EDIT: ZAPOMNIAŁBYM! 3 z 4 tomy encyklopedii PWN, służące jako wytłumienie:D
Fajny patent z kanapą. Ja kiedyś ćwiczyłem uderzając w biurko.
A ten tego zapytam się przy okazji.
Chciałem swojego pada HQ zamontowac na statywa. No i fajnie nie, ale jest pewien problem. Jak wkręce niedokońca to się ruszo, a jak dokońca to sie wygino gumo i dupo bo na środku jest górko. Co z tym zrobić mom? Boje sie że ino pada przerwe nie.
oj i tu pobłądziliśmy w dwóch światach perki na razie nie mam, ino pada katuję i u nauczyciela czasem zasiądę, po wakacjach jak wrócę z Holadndii se kupię coś, ale wątpię, żeby to była dziewica sorki morthias, że nadzieję zrobiłem
a żeby bez ot - jeszcze raz - fajny padzik, grałem na takim, bo kumpel ma, jednak preferuję mego HQ Real feel, o.
Ostatnio zmieniony przez Mr.maN Nie 29 Mar, 2009, w całości zmieniany 2 razy
a teraz to w ogóle olałem instytucję pada, ustawiłem ciekawą konstrukcję z małych materacy koło kanapy, do niej mam dostawiona stope - zero hałasu w salonie poniżej, a pałkami uderzam także w materac - prawie nie odbija, przez co wyrabia się mięcho. A tego teraz potrzebuję, zmieniłem ustawienie garów na wygodniejsze, ale znacznie bardziej wycznowe.