Mam troche czasu i pokaże te onanistyczne foty ze studia, nagrywam aktualnie 3 nowe numery. Zaczne od faktu że do miesiąca temu nie lubiłem Tamy. Przepraszam...nienawidziłem.
Bębny Tama Starclassic bubinga 22 10 12 16. Copper Burst. Taaaak te Starclassic Warlord brzmią TAAAAK lepiej że śmiech na sali. Tak przepłace kilka dobrych tysi bo ta zewnetrzna warstwa dodaje tyyyyle dołu.....buahaha.
Werbel został mi DW Collectors Cast steel knurled nickel finish 5.5x14
Blachy
18" hhxplosion
18" hhx evolution
16" hhx studio
19" AAxtreme chineese
14" hhx evolution
10" hhx evolution splash
14" Paiste Dark energy Mk1 Hi hat top
14" Sabian Vault bottom
21" Zildjian Sweet Ride.
Poza tym mam jeszcze pare innych m..in S.R. 12 z '85
Sabian Paragon recznie skladany przeze mnie z 8 innych hi hatów
raw bella dry AA i pare tam crashy aax vault. Chyba bede pchal na allegro niedlugo.
hardware to wszystko z 9000 DW hi hat na kablu podwojna stopa, 9702, 9799 i pare tam drobizagów.
fotel Roc'n'Soc moim zdaniem jedyne pod mój tyłek które nie powoduje hemoroidów buahaha.
Sprzęt gra fantastycznie, wachałem się między tym a DW VLT, Pearl Reference, Trick Yamahaha Maple Custom Absolutely Fuckin' Gorgeous i . Wszystko brzmi tak samo. A gdy dosiadłem Tame......w studiu sprawują się świetnie. Werbel głośny czuły i dosć suchy, cięzki jak cholera. Wbija się zawodowo, musze pogratulować szczesliwemu nabywcy drugiego DW za którym strasznie tęsknie (za werblem a nie nabywcą) Jest naprawde przyjazny dla kluczyka i łatwo mozna z niego - wykręcic coś fajnego! tyfy tyfy joł!
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
klasa... tu juz nie ma co się rozpisywać. Zaje*isty sprzęt. Najbardziej Ci zazdroszczę tego harware-u Dw... też muszę sobie coś takiego sprawić, a właśnie mi przysłali mailem od dystrybutora ofertę cenową... normalnie masakra...
Piękny sprzęcik.
Ta 12 niekoniecznie musi być używana jako floor.
Ja bym ją powiesił na miejscu 10, a dziesiątke na clampa z lewej strony tejże 12.
Mam nadzieje że jasno się wyraziłem