Hejo! Zakładam ten temat, z myślą o umieszczaniu w nich coverów różnych piosenek i różnych kapel w mojej wolnej interpretacji.
Jako pierwszy cover, na odstrzał idzie nagrany dziś Myslovitz - "Znów wszystko poszło nie tak".
Na usprawiedliwienie swojej gry (szczególnie w końcówce) mogę jedynie napisać, że grałem tą piosenkę po raz pierwszy i nie bardzo słyszałem podczas gry podkład muzyczny tak na prawdę, później nagrałem to jeszcze raz, ale wyszło nieco gorzej, więc zdecydowałem się na tę wersję.
Jeżeli się Wam spodoba owo moje nagranie, nagram (nie przeczę, bardzo chętnie ) kolejne. Może Wy mi podacie jakieś ciekawe tytuły, które mógłbym opracować i nagrac?
No nic, nie pozostało mi nic innego jak zaprosić Was do wysłuchania, a więc "CHECK IT OUT!"
Opinie szczegółową wydałem na priv
Piękny ten ride i ogólnie ok.
Pozdrawiam i powodzenia życzę!
Dzięki Kojlak No tak, ride bajki, nie ma co ;] Ale jest on zasługą dwóch osób (żadną z nich nie jestem ja sam), a mianowicie GuRu i Bębniarka, za co im serdecznie dziękuję muah.
Mi sie tam podobał ten cover fajnie grasz ogólnie Może zrobiłbys cover np czegoś z pearl jam albo red hot chilli pepers .Z pearl jam polecam jak cos I am Mine
Nie wiem wybór zależy od ciebie.Ja polecam Ci zagrać coś spośród tych dwóch zespołów[coś z duzym kopem nie wiem czy lubisz takie klimaty?]