Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » MTF - Muzyczna Twórczość Forumowiczów » Twórczość » ANIMUS-Lunaargh już do posłuchania, prosze o ocene ;)
ANIMUS-Lunaargh już do posłuchania, prosze o ocene ;)
Autor Wiadomość
satan 

Wysłany: Pon 31 Mar, 2008   ANIMUS-Lunaargh już do posłuchania, prosze o ocene ;)

HEja:) Chciałem wam przedstawić jeden z czterech kawałków nagranych na przełomie stycznia/lutego tego roku w Studio SPAART w Boguchwale. Posłuchac go mozna na profilu mojego zespołu ANIMUS :) Pozdrawiam

www.myspace.com/animuspl utwór Machina, pozostałe dwa są przez nas amatorsko nagrane.

jestem ciekaw czy coś z nas dobrego będzie ? :D MIŁEGO SŁUCHANIA :)
Ostatnio zmieniony przez satan Nie 13 Kwi, 2008, w całości zmieniany 4 razy  

katmetal14 
ZBANOWANY

Wysłany: Pon 31 Mar, 2008   

łooo zajebiście naprawde mi się to podoba
:D :D

blanker666

Wysłany: Sro 02 Kwi, 2008   

jak dla mnie spoko - dajecie rade w swoim gatunku - niezla produkcja sprawny aranz i muzycy... lutujcie dalej powodzenia zycze ;) wokal widze silnie inspirowany Piotrusiem Roguckim ale to dobrze.
Male haczace potkniecia slychac ale to pewnie kwestia ograniczonego czasu w studio.

satan 

Heja, w studio mielismy nie duzo czasu niestety :( około 80 godzin na nagranie 4 kawałków i jeszcze mixy, staraliśmy się jak najlepiej, dzieki za wyrażenie opinii :) Pozdrawiam

krolik552 

bardzo fajne :) tylko moim zdaniem wokal się trochę chowa- wydaje mi się ze za cicho

satan 

Wysłany: Czw 03 Kwi, 2008   

hmm kilka osób mi to własnie powiedziało, może faktycznie jest za cicho :) Na czasie wrzucimy jeszcze jeden kawałek ze studia na myspace wiec dam znać. Mam nadzieje ze tez chętnie posłuchacie i ocenicie. Pozdrawiam

bRS 
Da Funk Blaster

blanker666 napisał/a
jak dla mnie spoko - dajecie rade w swoim gatunku - niezla produkcja sprawny aranz i muzycy... lutujcie dalej powodzenia zycze ;) wokal widze silnie inspirowany Piotrusiem Roguckim ale to dobrze.
Male haczace potkniecia slychac ale to pewnie kwestia ograniczonego czasu w studio.

Dla mnie wzorowanie się na stylu jakiegoś zespołu to jest porażka... Mi się nie podoba. Jedna Coma już jest i ta jedna mi wystarczy.

jotaen 

A mi się podoba, piękny wstęp, chwytliwy ;)

satan 

Wysłany: Sob 05 Kwi, 2008   

Zapraszam na www.myspace.com/animuspl do odsłuchania kolejnego utworu- Ostatni Mieszkaniec Jerycha :)

joj0 

Wysłany: Czw 10 Kwi, 2008   

gdzie można zdobyć wersje mp3 do ściągnięcia utworu Machina :P bo tak mi się podoba że aż chciałbym go mieć na kompie ;]

satan 

Wysłany: Czw 10 Kwi, 2008   

Witam:) do sciągnięcia Machinka i 3 inne utwory na http://www.lastfm.pl/music/Animus zapraszam ;)
Dzieki za pozytywne komentarze, Pozdrawiam

unknow_drummer

Wysłany: Pią 11 Kwi, 2008   

Patrzac na caloksztalt jest naprawde niezle, gracie na poziomie i brzmi to wszystko przyzwoicie. Z tego co wyczytalem to dwa pozostale kawalki poza machina nagrywaliscie na wlasna reke, z poczatku sie nawet nie zorientowalem, ze jeden jest ze studia, a reszta nie- to dobrze. Miejscami wokal troche jest nieczysto, szczegolnie w ostani mieszkaniec... i mam wraznie, ze troche sie w tempie chwieje, ale tak minimalnie. W tych zaprezentowanych kawalkach koncepcja jest troche podobna, mam na mysli ze wszedzie zaczyna sie spokojnym wstepem i przechodzi w power, do samego schematu nic nie mam ale za czeste powtarzanie go moze nie byc dobre. To tyle, pogratulowac, czy komus sie podoba czy nie rowniez, bo czuc od was poziom i to sie liczy. Pozdrawiam.

satan 

Wysłany: Nie 13 Kwi, 2008   ANIMUS-Lunaargh już do posłuchania, prosze o ocene ;)

Witam znów:) Ponownie odsyłam wszystkich do www.myspace.com/animuspl gdyż juz siedzi trzeci kawałek pod tytułem LUNAARGH. Zapraszam do słuchania, zależy mi na waszej ocenie, co sądzicie o całości jak i o moim klepaniu w bębenki. Pozdrawiam :)

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » MTF - Muzyczna Twórczość Forumowiczów » Twórczość » ANIMUS-Lunaargh już do posłuchania, prosze o ocene ;)