satan
Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 ANIMUS-Lunaargh już do posłuchania, prosze o ocene ;)
HEja:) Chciałem wam przedstawić jeden z czterech kawałków nagranych na przełomie stycznia/lutego tego roku w Studio SPAART w Boguchwale. Posłuchac go mozna na profilu mojego zespołu ANIMUS Pozdrawiam
jak dla mnie spoko - dajecie rade w swoim gatunku - niezla produkcja sprawny aranz i muzycy... lutujcie dalej powodzenia zycze wokal widze silnie inspirowany Piotrusiem Roguckim ale to dobrze.
Male haczace potkniecia slychac ale to pewnie kwestia ograniczonego czasu w studio.
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...
satan
Wysłany: Sro 02 Kwi, 2008
Heja, w studio mielismy nie duzo czasu niestety około 80 godzin na nagranie 4 kawałków i jeszcze mixy, staraliśmy się jak najlepiej, dzieki za wyrażenie opinii Pozdrawiam
bardzo fajne tylko moim zdaniem wokal się trochę chowa- wydaje mi się ze za cicho
satan
Wysłany: Czw 03 Kwi, 2008
hmm kilka osób mi to własnie powiedziało, może faktycznie jest za cicho Na czasie wrzucimy jeszcze jeden kawałek ze studia na myspace wiec dam znać. Mam nadzieje ze tez chętnie posłuchacie i ocenicie. Pozdrawiam
jak dla mnie spoko - dajecie rade w swoim gatunku - niezla produkcja sprawny aranz i muzycy... lutujcie dalej powodzenia zycze wokal widze silnie inspirowany Piotrusiem Roguckim ale to dobrze.
Male haczace potkniecia slychac ale to pewnie kwestia ograniczonego czasu w studio.
Dla mnie wzorowanie się na stylu jakiegoś zespołu to jest porażka... Mi się nie podoba. Jedna Coma już jest i ta jedna mi wystarczy.
Patrzac na caloksztalt jest naprawde niezle, gracie na poziomie i brzmi to wszystko przyzwoicie. Z tego co wyczytalem to dwa pozostale kawalki poza machina nagrywaliscie na wlasna reke, z poczatku sie nawet nie zorientowalem, ze jeden jest ze studia, a reszta nie- to dobrze. Miejscami wokal troche jest nieczysto, szczegolnie w ostani mieszkaniec... i mam wraznie, ze troche sie w tempie chwieje, ale tak minimalnie. W tych zaprezentowanych kawalkach koncepcja jest troche podobna, mam na mysli ze wszedzie zaczyna sie spokojnym wstepem i przechodzi w power, do samego schematu nic nie mam ale za czeste powtarzanie go moze nie byc dobre. To tyle, pogratulowac, czy komus sie podoba czy nie rowniez, bo czuc od was poziom i to sie liczy. Pozdrawiam.
satan
Wysłany: Nie 13 Kwi, 2008 ANIMUS-Lunaargh już do posłuchania, prosze o ocene ;)
Witam znów:) Ponownie odsyłam wszystkich do www.myspace.com/animuspl gdyż juz siedzi trzeci kawałek pod tytułem LUNAARGH. Zapraszam do słuchania, zależy mi na waszej ocenie, co sądzicie o całości jak i o moim klepaniu w bębenki. Pozdrawiam