no i wielkie dzieki - jak dla mnie miazga... o to chodzilo - chetnie sobie poanalizuje to i owo jesli pozwolisz...
dzieki jeszcze raz
edit - no obejrzalem dokladnie i na wszystkie strony - i generalnie przy Twojej technice i wrazliwosci - ja wypadam tymczasowo jak lekko uposledzony...
Tylko teraz pytanie - jak skompresowac czas i zamiast w 30 lat - zrobic chociaz minimalne postepy - np w rok
Polecilbys uposledzonemu jakies konkretne cwiczenia > ?
wiadomo - z przepasci nie zrobi sie progu zwalniajacego ale uchylic rabka tajemnicy moglbys - na swieta zrobilbys dobry uczynek
Wiem i mam swiadomosc - ze to caly zlozony proces rozwoju, ale cos na wstep moglbys poradzic - oprocz tego - co juz mi naswietliles... za co oczywiscie juz dziekuje - ale prosze tez bezczellnie o jeszcze
jak mawiaja starzy Polacy - thx in advance ...
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...
Ostatnio zmieniony przez blanker666 Czw 01 Kwi, 2010, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010
No, teraz widać więcej i przede wszystkim lepiej słychać, fajne partie. Teraz czekać na ujęcia pracy nóg. Komentarza na końcu nie zrozumiałem.
I wants more!
Aaa... no i większe prędkości oczywiście mnie interesują w Twoim wykonaniu, ale to pewnie dopiero jak przyzwyczaisz się do zestawu i dopadniesz lepszą machinę do kręcenia filmików.
_________________ Kimi wa baka.
Ostatnio zmieniony przez BaRt Sob 10 Kwi, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Dzieki Bart predkosci beda - ale caly czas dochodze do siebie - mam wrazenie ze w porownaniu do tych filmikow bez dzwieku gram o 40 % wolniej - no ale jak mowilem - nowe bebny mam dopiero 2 miesiace. Caly czas sie przyzwyczajam - ale jak sie przyzwyczaje to ...
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...