Dzien Dobry
Udalo mi sie zmusic sprzet nagrywajacy do wspolpracy i co jakis czas staram sie nagrywac z repertuarem roznorodnym
Wiec zachecam do poogladania mojej facjaty polaczonej ze skromnym machaniem palkami do rytmu...
Co jakis czas bede cos nowego podgrywal i dorzucal w temat by nie spamowac
Komentarze mile widziane!
Ładnie! Aż mnie naszło na odświeżenie tej genialnej płyty.
White Rabbit też gniecie, a Roundabout rozpizd pierwsza klasa, że też ci się chciało taką pamięciówkę BB obrobić
_________________ Girl you thought he was a man, but he was a muffin
He hung around till you found, that he didn't know nuthin
Ładnie! Aż mnie naszło na odświeżenie tej genialnej płyty.
White Rabbit też gniecie, a Roundabout rozpizd pierwsza klasa, że też ci się chciało taką pamięciówkę BB obrobić
Ta pamieciowka to jeden z najczesciej klepanych przeze mnie kawalkow....kocham wogole Fragile i Close To The Edge...moze kiedys "rusze" "5 per cent for nothing" ?
Dzieki muffin!
...wkrotce kolejne numery, nagrywam je tasmowo co tydzien
_________________ Odery Privilege
Pearl FFS, Ludwig Supraphonic 79
Istanbul Agop & Mehmet
Ostatnio zmieniony przez Carlos Wto 14 Lut, 2012, w całości zmieniany 1 raz
Zamiast taśmowo podejdź jakościowo, czyt. widowiskowo
Jednak oprócz przyjemnych rytmów fajnie jest też na co popatrzeć. Tu pije do Owner of a LH, w którym wieje trochę nudą, choć jako dzieciak byłem fanatykiem tego prostego pulsu.
Z tejże płyty ja zawsze miałem obsesję, żeby zmierzyć się z Changes, może kiedyś (tylko cymbałki dokupić)
_________________ Girl you thought he was a man, but he was a muffin
He hung around till you found, that he didn't know nuthin
Zamiast taśmowo podejdź jakościowo, czyt. widowiskowo
Jednak oprócz przyjemnych rytmów fajnie jest też na co popatrzeć. Tu pije do Owner of a LH, w którym wieje trochę nudą, choć jako dzieciak byłem fanatykiem tego prostego pulsu.
Z tejże płyty ja zawsze miałem obsesję, żeby zmierzyć się z Changes, może kiedyś (tylko cymbałki dokupić)
Masz racje! "Changes" to jest to, jak nie znajde multitracka to dogram swoje do sciezki.
_________________ Odery Privilege
Pearl FFS, Ludwig Supraphonic 79
Istanbul Agop & Mehmet