ja pierdole jak Ty sie tak luzujesz - to strach sie bac co zagrasz jak zagrasz serio
miazga. czupryne mi naderwalo z lekka. totalny total.
drugi filmik miazga.
chyle czola. jak zwykle zreszta.
Edyt - pierwszy filmik takoz miazga - chyba nawet wieksza od drugiego.
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...
a ja sie zapytam...czy ty jeszcze trenujesz ..poznajesz....upiekszasz swoj styl gry...czy czujesz ze ten poziom jest dobry i nie trzeba go zmieniac..bo czuje swoja gre...?....tutaj widze ze nie masz pomysłu na przejscia...zrob cos z tym...ale oczywiscie to jest tylko chiliout..chce zobaczyc jak grasz z muzyka...bedzie taka możliwosc
jak wyzej super mi sie wydaje czy ten werbel to black panter??
Nie wydaje Ci się - jest to Traditional Maple 14x5,5 przy okazji napiszę o sprzęcie :
blaszki:
- Istanbul Mehmet Traditional Medium-Thin Crash 18"
- Istanbul Mehmet Legend Crash/Ride 19"
- Istanbul Agop China Pang 16"
- Istanbul Agop Traditional Heavy Hi-hat 14"
- Alchemy Raw Bell 6"
- Istanbul Mehmet Traditional Splash 6"
- bębny Sonor Jungle
- naciągi Evans G2 Coated (na centralce też) i G1 coated na werblu
a ja sie zapytam...czy ty jeszcze trenujesz ..poznajesz....upiekszasz swoj styl gry...czy czujesz ze ten poziom jest dobry i nie trzeba go zmieniac..bo czuje swoja gre...?....tutaj widze ze nie masz pomysłu na przejscia...zrob cos z tym...ale oczywiscie to jest tylko chiliout..chce zobaczyc jak grasz z muzyka...bedzie taka możliwosc
Dobre pytanie - jeśli chodzi o ćwiczenie - to faktycznie kiepsko u mnie z tym (chyba wrodzone lenistwo - nie żyję z muzyki - prowadzę firmę i granie zeszło trochę na dalszy plan. Zostałem poproszony o nagranie bębnów do fajnego projektu - w sumie troszkę komercyjnego, więc to zrobiłem. Na pewno po miksie wrzucę tutaj kilka utworów. Co do tych przejść to faktycznie chyba za bardzo skupiłem się na młynach , z drugiej jednak strony ciężko pokazać wszystko w 2 minutowym filmiku.
Istanbul...jesteś MISZCZEM Luz, power, groove, wszystko tam gdzie trzeba i w takich proporcjach jak trzeba...dla mnie, moim skromnym zdaniem jesteś w TOP 5 moich może nie najlepszych bo to kwestia dyskusyjna ale zdecydowanie moich ulubionych Gratulacje !
BTW Jaki masz staż za instrumentem ? I ile ćwiczysz dziennie ?
konkret, swietny groove i bardzo fajny feeling, buja, gratuluje! i czekam na efekty nagrania chociaz ciekawi mnie, czy nie mecza ci sie ramiona od podnoszenia ich w gore?
konkret, swietny groove i bardzo fajny feeling, buja, gratuluje! i czekam na efekty nagrania chociaz ciekawi mnie, czy nie mecza ci sie ramiona od podnoszenia ich w gore?
a gdybys chcial hata sprzedac to zapraszam na PW
Heh, a tak sobie podniosłem na chwilę , może po to aby bardziej osadzić time , później już gram normalnie
Co do blaszek , to na razie nie planuje żadnych zmian - w tym momencie mam zestaw jaki mnie satysfakcjonuje