Wysłany: Czw 27 Gru, 2007
Tomek_B182 napisał/a
ok, całokształt chujowy, ale graliśmy tą piosenkę drugi raz, troche wyrozumiałości
to trzeba to bylo napisac w pierwszym poscie ;p
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Czw 27 Gru, 2007
muffin man napisał/a
klima napisał/a
Tomek_B182 napisał/a
ok, całokształt chujowy, ale graliśmy tą piosenkę drugi raz, troche wyrozumiałości
to trzeba to bylo napisac w pierwszym poscie ;p
A co by to zmienilo?
zmienilo by tyle, ze inne bylyby pierwsze reakcje, co nie zmienia faktu ze kawalek i tak jest do dupy
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
zaraz zaraz przeciez ten utwór tez spiewał Daron on też jest beznadziejny przy mikrofonie nie czepiajcie sie wokalu wiadomo że SOAD ma wokaliste o dosysc specyficznej barwie głosu czyli Serj`a...ale nie wiem co tu mamy oceniać gre na perce? czy cało-kształt próby?
1. Nie nagrywać video telefonem komórkowym
2. Nie pokazywać publicznie czegoś, co jest "wątpliwe artystycznie". Lepiej poczekać, poprawić i zrobić coś z głową
3. Zmienić repertuar
Nie nagrywałem telefonem komórkowym tylko kamerą cyfrową, ale raczej nie wystawię na youtube 2gigowego mpeg4, to jest poprostu przekonwertowane w movie makerze
I nie musisz mnie atakowac, bo spinasz przeokropnie a ja chciałem po prostu koleżeńskiej rady
_________________ Tomek_b182 - probably the best/worst drummer in the world
To nie był atak tylko porada właśnie.
Telefon komórkowy to skrót myślowy - nie chodzi o to, że telefon, tylko że marna jakość audio/video. Można nagrać video kamerą a audio na magnetofon na przykład (jednocześnie). Potem zgrać i o wiele lepsza jakość.
Jak wykonanie jest kiepskie i do tego dokładasz nędzną produkcję to efekt jest jaki jest. A tak przy nawet słabym wykonaniu jeśli dołożysz lepszą jakość dźwięku to i syfu będzie mniej.
hehe tak to odebrałem i aż się zdziwiłem bo tu zawsze wszyscy służą dobrym słowem, ogólnie atmosferka jest
powiedziałem chłopakom i podwoimy starania, efekty pokażę później
_________________ Tomek_b182 - probably the best/worst drummer in the world