Witam Was
Chciałbym zaprezentować wam swoją twórczość. Gram na garkach dopiero lekko ponad 6 lat. Od 3 lat współpracuję czasem ( drobne porady bądź poprawki ) z Grzegorzem Kuligowskim perkusista sesyjnym takich zespołów jak Ingrid, Kukiz, Marek raduli, Bracia Cugowscy i wiele innych.
W 2008 Nagraliśmy Demo
www.myspace.com/dekress
Ciągle staram się szkolić i przyznam że nie widzę świata poza bebnami mimo że szkolę się na Masażystę
Demo nagrałem na perkusji Grześka gdyż moje ( hohner;/ ) niestety nie nadawały się.
Z przyjemnością posłucham komentarzy nawet tych złośliwych.
P.S. Tak dodane są sample blach w kawałku kress
_________________ Nie istnieje Bóg, istnieje tylko Nieporuszony Poruszyciel
Muzyka nawet mi się podoba, oczywiście, jest to kwestia osobistych preferencji słuchacza.
Nie podoba mi się brzmienie werbla. Ma fajny przydźwięk, ale nie potrafię wyrazić słowami co mi w nim nie pasuje.
Wokal w niektórych momentach wydaje mi się jakiś przytłumiony, jakiś taki nienaturalny, np. refren w "Nie temu światu".
A Twoja gra. Mi się podoba. Jest tak jak być powinno.
Ostatnio zmieniony przez Totem Sob 22 Maj, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Sok Pomidorowy poprawia mi humor bardziej niż ta muzyka.
Pierwszy utwór wprawił mnie w totalny smęt. Drugi - chociaż perkusista dobry, to wymowa wokalisty powinna być skorygowana przez akustyka. Basista z gitarzystą się nie zgrali w przemianach materii. Trzeci - nic nowego. Czwarty - już wyłączam.
Pozdro.