Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » MTF - Muzyczna Twórczość Forumowiczów » Twórczość » De Kress
De Kress
Autor Wiadomość
BloodHead 
Drummer

Wysłany: Wto 11 Maj, 2010   De Kress

Witam Was
Chciałbym zaprezentować wam swoją twórczość. Gram na garkach dopiero lekko ponad 6 lat. Od 3 lat współpracuję czasem ( drobne porady bądź poprawki ) z Grzegorzem Kuligowskim perkusista sesyjnym takich zespołów jak Ingrid, Kukiz, Marek raduli, Bracia Cugowscy i wiele innych.
W 2008 Nagraliśmy Demo
www.myspace.com/dekress

Ciągle staram się szkolić i przyznam że nie widzę świata poza bebnami mimo że szkolę się na Masażystę :)

Demo nagrałem na perkusji Grześka gdyż moje ( hohner;/ ) niestety nie nadawały się.

Z przyjemnością posłucham komentarzy nawet tych złośliwych.

P.S. Tak dodane są sample blach w kawałku kress

Totem 
potem ...

Wysłany: Sob 22 Maj, 2010   

Muzyka nawet mi się podoba, oczywiście, jest to kwestia osobistych preferencji słuchacza.
Nie podoba mi się brzmienie werbla. Ma fajny przydźwięk, ale nie potrafię wyrazić słowami co mi w nim nie pasuje.
Wokal w niektórych momentach wydaje mi się jakiś przytłumiony, jakiś taki nienaturalny, np. refren w "Nie temu światu".
A Twoja gra. Mi się podoba. Jest tak jak być powinno.
Ostatnio zmieniony przez Totem Sob 22 Maj, 2010, w całości zmieniany 1 raz  

aldi

Wysłany: Nie 23 Maj, 2010   

Sok Pomidorowy poprawia mi humor bardziej niż ta muzyka.

Pierwszy utwór wprawił mnie w totalny smęt. Drugi - chociaż perkusista dobry, to wymowa wokalisty powinna być skorygowana przez akustyka. Basista z gitarzystą się nie zgrali w przemianach materii. Trzeci - nic nowego. Czwarty - już wyłączam.
Pozdro.

BloodHead 
Drummer

Wysłany: Pią 06 Sie, 2010   

Dziękuje ślicznie za komentarze.

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » MTF - Muzyczna Twórczość Forumowiczów » Twórczość » De Kress