Wysłany: Pią 19 Sie, 2011 EMIGRA - granie za granica
Witam! Dawno tutaj nie zagladalem, nie wiem czy wogole ktos mnie jeszcze pamieta? Mam nadzieje ze u was coraz lepiej z graniem. Ja od 4 lat mieszkam w Irlandii ale probuje tutaj sie udzielac, gram w kapeli gdzie w skladzie jest 4 polakow, natomiast na wokalu mamy Irlandczyka. W marcu 2012 planujemy wejsc do studia a ostatnio zrobilismy 2 kawalki demo, mozecie posluchac tutaj:
mnie sie podoba, werbel nie jest taki zły. nogi elegancko chodzą. no i irlandczyk tez dobrze pogina.
co sie stało z zielonym (?) mapexem? ;P
hehehe dzieki za recenzie, byles blisko - to byl czarny mapex wlasciwie jest bo wciaz czeka na mnie cierpliwie w domu... w sumie teraz tez jest mapex - wrzuce jakas fotke moze po robocie, dzieki za wejscie wogole to gram z gosciem z Gdanska - Pawel Kuczynski (bas) moze znasz?
Ja(zz)centy
Wysłany: Nie 21 Sie, 2011
siema siema, stara i najstarsza gwardia pamieta. czesc sie pojawia czesc nie.
koziolki nadal fikasz? (mowie o akrobatyce)
Pater, jakby nogi mialy mu dobrze nie chodzic skoro elementy gimnastyki, copoeiry Koledze wychodzily az milo
MaŁpex, to Ty emigracyjnie jestes rowiesnik mojego brata (jakies 4-5 lat mieszka w irlandii - i to Twoje okolice).
Wysłany: Nie 21 Sie, 2011
O prosze kto wrocil Siemano! Ja tak jak jazzcenty, dalej robisz te fikolki? Wtedy byl mocne to ciekaw jestem jak teraz
A co do muzy, to bardzo fajnie, wszystko na swoim miejscu, partie masz bardzo przyjemne, wokalista naprawde bardzo fajnie spiewa, czekamy na wiecej materialu
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Kurwuuunia, milo Panowie z waszej strony ze pamietacie wujka MaLpexa... fikolki dalej napierdzielam a jakze! mam troche wiecej czasu dla siebie ostatnio wiec wzialem sie za siebie, bebny tez probuje ogarniac... co do nagrania to skladane bylo we francji przez jednego kolesia i niestety nie bylo nas przy tym, werbel mial byc INNY! blachy tez, tomy tez... no coz, kapela idzie do przodu w przyszlym roku znow sie pochwale mam nadzieje hahaha
Dobre, dobre. Jestem na tak.
Dalej były jakieś samoróbki jak te oktobany?
W sumie po oktobanach to juz nie wiele robilem na wlasna reke, wycialem kilka splashow na tokarce z popekanych crashy, odnowilem bongosy amati a ostatnio w Irlandii zrobilem sobie szablon na centrale na przod taki moj symbol ukochany...
Witam po malej przerwie. Emigra przygotowuje sie do nagrania swojej pierwszej EPki, bedzie to 6 kawalkow. ostatnio musielismy nagrac pre-produkcje dla jednego producenta... pokaze wam jeden z kawalkow ktory bedzie nagrany w marcu w studio6 w Angli. Ten nagrany oczywiscie domowym sposobem, tutaj akurat bez wokala, enjoy, co myslicie? http://soundcloud.com/emi...ra-crossbreaker
Mam do was prosbe. Zaglosujcie na nas tutaj: http://www.pl.metalfest.e...ing&band_id=193 (nalezy tylko wypelnic pola, kliknac SEND a potem odebrac podanego wczesniej meila i kliknac w wyslany link). Jezeli utrzymamy sie na gorze listy do polowy marca to zagramy w koncu w Polsce i to na duzej imprezie jaka jest Metalfest Open Air (w dodatku w moim miescie) POMOZECIE?