Wysłany: Sro 17 Paź, 2007 Fill - Przystanek Woodstock 2007
Cześć i czołem bracia (bez skojarzeń )
Chciałbym podzielić się z Wami twórczością mojego zespołu, czyli przy okazji, w jakiś sposób swoją własną Zachęcam do obejrzenia filmiku zarejestrowanego przez ekipę Pana Owsiaka na tegorocznym Przystanku Woodstock
Tytuł: "Nie podaję nigdy ręki", numer pochodzi z naszego debiutanckiego albumu Zachęcam do obejrzenia i czekam na opinie. Co poprawić, zmienić etc?
Pozdrowienia
ale o sam utwór przeca chodzi. No to powiem Ci, że nawet fajny. inaczej się słucha na koncercie a inaczej z płyty.;)
powodzenia i życzę dalszych sukcesów.;)
_________________ ZAMIENIĘ Pearla BLX 10 12 14 16 22 (+13 SD)
KUPIĘ lugi mapex z serii Q.
Nie mam zamiaru się tutaj usprawiedliwiać, ale co do nagłośnienia - na przodach szło wszystko - wg mnie - naprawdę fajnie, huczało jak trzeba. Natomiast co do dźwięku na samej scenie - na próbie dźwięku kilka godzin przed występem było naprawdę fajnie, a potem - co można w sumie dostrzec na filmiku - gitarzyści kompletnie zgłupieli, bo praktycznie nic nie słyszeli z odsłuchów kiedy zaczęliśmy grać. Ale co tam, rock'n'roll.
Wysłany: Nie 21 Paź, 2007 Re: Fill - Przystanek Woodstock 2007
kajtek napisał/a
Chciałbym podzielić się z Wami twórczością mojego zespołu, czyli przy okazji, w jakiś sposób swoją własną Zachęcam do obejrzenia filmiku zarejestrowanego przez ekipę Pana Owsiaka na tegorocznym Przystanku Woodstock
Tytuł: Nie podaję nigdy ręki, numer pochodzi z naszego debiutanckiego albumu Zachęcam do obejrzenia i czekam na opinie. Co poprawić, zmienić etc?
Pozdrowienia
Co poprawić? Manierę wokalisty który od razu mi się skojarzył z Kazikiem Staszewskim
Reszta się dobrze "klei", jest ok.
_________________ Odery Privilege
Pearl FFS, Ludwig Supraphonic 79
Istanbul Agop & Mehmet
To nie wrażenie. Woodstock 2005 był najlepiej zorganizowaną imprezą, jaką widziałem, 2006 na podobnym poziomie, zaś w 2007 od*ebali taką kiche że szkoda gadać, kiepsa organizacja, kiepskie nagłośnienie- co najlepiej było słychać na Type o Negative czy Acid Drinkers jak zamiast podwójnej stopy było dudnienie ;]
Co do kawałka to super. Bardzo mi się wasz wyspęp podobał, było przyjemnie brutalne pogo ;]
Jaqb, powiem Ci, że mnie zaskoczyłeś co do nagłośnienia. Niestety, nie mam porównania z poprzednimi przystankami. Moje wrażenie, co do "mocy" i "jakości" nagłośnienia bierze się pewnie stąd, że tak naprawdę nigdy wcześniej nie doświadczyłem czegoś tak olbrzymiego
Wysłany: Pon 24 Mar, 2008 Re: Fill - Przystanek Woodstock 2007
Czołem!! Jeśli chodzi o Woodstock to festival jest nie najwyższych lotów,natomiast jeśli mówiąc o samym utworze grupy,na scenie inaczej wszystko gada (brzmi) to normalka ,na przodach pewnie jeśli zespół posiada dobrego zaznaczam dobrego realizatora to brzmiało przyzwoicie.Dobrze wiem ile czasu zespół ma by zainstalować się na samej scenie i jaki czas trwają przygotówki,"próba" zazwyczaj na dobrych festivalach nie ma żadnych prób ,i to świadczy o randze zespołu ,zespół który musi robić przed swoim występem próbę dźwięku to zespół nie jest z wyższej ligi,dobra kapela ma akustyka swojego i wskakuja na scenę i robią jazdę ,pierwszy numer może być utworem experymentalnym,w czasie którego akustyk ustawia wszystko mniej wiecej by grało.Znam Was i wiem jak gracie,nie jestem krytykiem ,jestem muzykiem więc jeśli chodzi o stylistykę nie chcę oceniać,ważne że gracie ,coś trzeba robić wkoncu,Pozdrowienia dla całej ekipy Fill'a Przemek Pietrzak z Ust Bilizowanych.
kajtek napisał/a
Tytuł: Nie podaję nigdy ręki, numer pochodzi z naszego debiutanckiego albumu Zachęcam do obejrzenia i czekam na opinie. Co poprawić, zmienić etc?
Pozdrowienia