fajnie fajnie;] ale jakoś tak bez życia;p chyba że tylko w momencie jak kamera na Ciebie najechała, zamarłeś w bezruchu;p ale ogólnie kawał dobrej roboty
nie slucham takiej muzy ale mam wrażenie że przydałby się wiecej wokalista niż krzyczący melorecytator.
niewiele słychać, ale wydaje mi się że powinieneś zagęścić troszkę swoją grę.
jak na wykonanie ogólne to naprawdę przyzwoicie.
_________________ Odery Privilege
Pearl FFS, Ludwig Supraphonic 79
Istanbul Agop & Mehmet
Co to za werbel ??albo jak go stroiłeś bo brzmi zaje****** Jeśli można wiedziec.Muza fajna odpowiadaja mi takie klimaty
oczywiście że można perka to mapex q, werbel od zestawu... naciąg uderzany Evans G1 Power Center Reverse Dot, rezonans firmówka, sprężyny firmowe. Strojony wysoko, ale nie na maxa (bo wtedy sie karton robi) rezonans troszke (ale minimalnie) luźniej. Sprężyny też dość luźno.
krolik552 napisał/a
fajnie fajnie;] ale jakoś tak bez życia;p chyba że tylko w momencie jak kamera na Ciebie najechała, zamarłeś w bezruchu;p ale ogólnie kawał dobrej roboty
no generalnie to mało sie ruszam za bębnami
Carlos napisał/a
nie slucham takiej muzy ale mam wrażenie że przydałby się wiecej wokalista niż krzyczący melorecytator.
niewiele słychać, ale wydaje mi się że powinieneś zagęścić troszkę swoją grę.
Co do wokalisty to wtedy miał słabszy dzień, był po dość długiej przerwie... posłuchaj tutaj www.myspace.com/illuminandi może zmienisz zdanie, a jak nie to ok hehe
Co do mojej gry to pomyśle o tym w tym kawałku rzeczywiście nie zagrałem wtedy zbyt gęsto.
Vogt napisał/a
fajna praca smyczków, bardzo podobało mi sie zakończenie. Wokalista musi trochę poćwiczyć. Ogólnie na plus
To jeszcze nie koniec kawałek nie jest nagrany cały, do całości odsyłam na myspace'a (link wyżej). Co do wokalisty również patrz wyżej
Przesłuchałem na Myspace. Dla mnie klasa, uwielbiam takie połączenie z instrumentami smyczkowymi, jest bardzo smacznie. Nagranie na wyskokim poziomie. Jest Power, jest melodia, jest klimat. KLASA!!
_________________ You must accept the fate that you've chosen, You Will Obey Your Destiny!
Wysłany: Nie 23 Gru, 2007
kobieta lekkich obyczajów THE RIDER NISZCZY!! taka muzyczka jaka gracie jest wyjebana! czekam na plyte w sklepach!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Pon 24 Gru, 2007
co??!! to jest mapex q? juz kocham swojego!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
muzyka mnie nie poraziła
przyzwojte ale duźo do zrobienia
moja słabość do wiolonczelistek ma inne podłoże
jeśli nie macie zamiaru zabić wokalisty to go choć zmieńcie
co?
po pierwsze jest strasznie nierówno
nie ma dynamiki, po smykach wchodzicie bez przytupu tylko takim rolazłym wjazdem
przemyślałbym aranż violi bo póki co to nie aranż a taki sobie pomysł
brakuje porządnego grania w punkt
mogę tak dłużej, ale nie chcę być złośliwy bo to niczemu nie służy
moja słabość do wiolonczelistek sięga czarownic w eastwick i nie ma tu bic zdrożnego
który wokalista?
ten z pck na klacie - nie czai klimatu który z różnym skutkiem staracie się zbudować a do tego ma kłopoty z dykcją