Boluś, musisz zadbać o lepszy marketing bo to przecież nie covery tylko jeden cover Numer Rotten Bark to poniekąd Twój własny, nie bądź taki skromny
A tak już bardziej serio to w Rotten Bark wszystko się zgadza, zagrane to jest dokładnie tak jak taka muza zagrana być powinna. A Trivium to już jest ogień z dupy i jazda bez trzymanki, odpalam i mi firanki furczą w pokoju
El Nino
Wysłany: Sob 17 Gru, 2011
Podobnie jak Thorn - muza choć cięższa to raczej jeszcze nie moje klimaty (zdałoby sie trochę więcej szatana ) ale granie jak trzeba, ile trzeba i gdzie trzeba - szacun i ukłon. Btw - możesz zdradzic realizację ?? Chodzi mi też o obróbkę video. Keep rockin.
Wysłany: Nie 18 Gru, 2011
no to tak :
osobiscie tez nie jestem fanatykiem trivium ale ze ten kawalek mi podszedl i jest dosyc swiezy na rynku muzycznym, postanowilem go zrobic nuta w nute bo czasem denerwuje mnie jak ktos wrzuca mylne wersje juz nie mowiac o jakosci i niedbalosci realizacji i grania..
El Nino, wiesz ze jestem fanatykiem meshuggah, decapitated, aborted. tego typu klimaty sa bliskie memu sercu lecz geste stopy nie znają litosci i wiesz ze zeby zagrac nuta w nute z powerem trzeba naprawde beczke soli zjesc. nie chce robic fuszery i sie z tym spieszyc. nie od razu rzym zbudowano!!! jeszcze sie musze duzo nauczyc - sam z siebie chce wrzucic co jakis czas cos nowego. Jednakze chcialbym was zaskoczyc kiedy wrzuce cos jeszcze kiedyś. i na pewno wsrod tego bedzie cos jeszcze ciezszego.
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011
crash ala twister
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011
Pater Noster napisał/a
wszystko spoko, ale ten crash to bida z nędzą
zbieram na meinl byzance 22 traditional ride
nie mialem co powiesic zupelnie... raw ride'a alchemy ??? już wolalem trzepac pokrywe od grilla btw to niemiecki crash trowa 21" xD jest starszy ode mnie...
Trivium akurat ostatnio sporo słuchałem , bardzo dobrze wyszedł Ci ten cover , niestety wg mnie brzmienie werbla nie pasowało to tego kawałka, dla mnie werbel za dużo "przykrywał" i był za "ciężki".
Paramore OK - ale nie znam się tej kapeli za bardzo.
Powiedz mi Bolek ile czasu zajęło Ci opanowanie kawałka Trivium ?
Wysłany: Czw 22 Gru, 2011
GRANIT napisał/a
Autorski kawałek bardzo dobry ! świetny werbel !
Trivium akurat ostatnio sporo słuchałem , bardzo dobrze wyszedł Ci ten cover , niestety wg mnie brzmienie werbla nie pasowało to tego kawałka, dla mnie werbel za dużo przykrywał i był za ciężki.
Paramore OK - ale nie znam się tej kapeli za bardzo.
Powiedz mi Bolek ile czasu zajęło Ci opanowanie kawałka Trivium ?
dzieki
własnie zakochany jestem w tym werblu, wszystko bym na nim nagrywal. opinie sa bardzo rozne. dostaje wiadomosci ze ludzie sa podjarani jego soundem, miechem. mi akurat siedzi cholernie i jest dla mnie bezkompromisowy moze masz racje ale nastroilem go do C# i mimo to kopał dołem, on ma 8 cali glebokosci a lepszego pod ręką nie mialem. z reszta zrezygnowalem juz z uzywania werbli plytszych niz 6,5.
trivium uczylem sie powoli odkad wyszla plyta, natomiast cwiczyc duzo zaczalem od podjęcia decyzji nagrania czyli listopada. do opanowania mialem jeszcze innye 4 numery z czego jeden chyba nie wrzuce bo kiepsko wyszedl.
nastepne nagrywki planuje na wiosne, mysle wrzucic wtedy 5-6 numerow ale nie wiem jak mi sie uda z czasem.
spoko , dzięki za odpowiedź , ja widzę ,że będę musiał jeszcze więcej czasu poświęcić na naukę coverków (też czasami robię ale jestem niecierpliwy i brakuje mi czasu na takie perfekcyjne opanowywanie kawałka jak w Twoim wykonaniu)