Uzylismy rejestratora boss micro br podlaczonego do miksera dzieki uprzejmosci naprawde fajnych panow akustykow naglasniajacych caly koncert w pszczynie 14 wrzesnia, a nastepnie zgralismy dzwiek z filmem zapraszam do ogladania i sluchania:)
http://www.youtube.com/watch?v=bL6thRqqQik GOD
spoko tyle ze my nic z hc nie mamy wspolnego pijemy piwo jemy mieso i lubimy napierdala* drogi kolego 515. Nasz frontman "philip anselmo" on juz szybciej wyglada jak phil niz spiewa tak jak on ale jak uwazasz to Twoje zdanie marsz
fajna jakosc czego? grania? filmu? dzwieku? bo jakos nie moge sie zorientowac co tak skromnie oceniasz?
Dopisek "(calkiem fajna jakosc)" mial jedynie zachecic do ogladania zamieszczonych przeze mnie filimkow, ale zeby pana admina nie denerwowac usuwam go. Co do pytan na temat jakosci grania, filmu, dzwieku, to nie ja tu jestesm od oceniania tylko koledzy forumowicze. Bo o ile jestem świadom wielu nie dociagniec zarowno jakosci filmu jak i grania mojego(dynamika, nierwone granie...) i calego zespolu, to bylbym wdzieczny gdym uslyszal od was jakies zdanie krytyki, ktore pokaze nad czym jeszcze powinniesmy pracowac. Co wam sie podoba a a co nie? I nie trzebabylo tej ironii... Pozdrawiam
przeciez gracie, jak to zostalo napisane, noise core. z czyms to sie musi wiazac. ja tez wpierdalam mieso, pije piwo, od czasu do czasu zagram w zielone i gram hc. zycie
mnie się podoba. Chętnie posłuchałabym Was w dobrej jakosci. Dobry wokal imho, nie wypuszczajcie go . Zastanowiłabym się nad dodaniem drugiej gitary. Brakuje mi też trochę momentami jakiegoś pokombinowania na bębnach, czegoś co dodałoby ciężaru całości, zwłaszcza na początku utworu a także w trakcie wtedy, gdy nie ma wokalu. No i fakt faktem, nieruchawe z Was trochę chłopaki, strasznie poważne miny macie, jakby to co robicie wymagało dużych nakładów myślowych a przecież chodzi o zabawę. Ale ogólnie na plus.
Granie całkiem przyjemne, aczkolwiek ja wole grind, jeśli o takie zabawy chodzi.
Co do samego image to faktycznie troche mało ruchu na scenie, a co do emo [pedałów to się wam trochę pojęcia po*ebały