nagrałem nowy utworek ktory konczy sie małym spontanicznym improwizowanym sole jesli mozna to tak nazwac. Wiem ze jest nie rowno momentami ale nie jestem zadnym wymiataczem.
bardzo fajne! Bardzo buja! No jest kilka niedokladnych uderzen, z tego co slysze choc tak minimalnych,ze prwie nie do wychwycenia ;p Parta saksofonu zaskakauje najbardziej. sam robioles muzyke ? w czym? jaki program?
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)
Neo, sample+magix music maker nowa wersja ma sporo mozliwosci.
No a perka nagrywana normalnie na Yamaha Dtxpress IV Special i podlaczona pod addictive drums.
młynek od 2:19 zagrałeś niepewnie i na pewno żałowałeś, że go zrobiłeś. Przynajmniej ja mam zawsze takie uczucie jak mi nie wyjdzie.
Niestety często nie grasz w punkt. Mam niestety to samo...
Ale ogółem po dopracowaniu wszystkiego byłoby zapewne bardzo ok. No i w podkładzie jest kilka męczących i IMO niepotrzebnych elementów jak np. głos tej gościówki.
młynek od 2:19 zagrałeś niepewnie i na pewno żałowałeś, że go zrobiłeś. Przynajmniej ja mam zawsze takie uczucie jak mi nie wyjdzie.
Niestety często nie grasz w punkt. Mam niestety to samo...
Ale ogółem po dopracowaniu wszystkiego byłoby zapewne bardzo ok. No i w podkładzie jest kilka męczących i IMO niepotrzebnych elementów jak np. głos tej gościówki.
Pozdrawiam
myslisz podobnie do mnie a z mlynkiem racja ale nie mialem sil wszystkiego na nowo nagrywac hehe moze nie wszystko ale połowy
A co do grania w punkt to jest naprawde sztuka i kupa cwiczen niestety czesta przypadlosc perkusistow