Tutaj będę wrzucał swoje groovy... ogólnie grania. Dzisiaj się nagrałem pierwszy raz. Na razie nie komentuję tego (choć mam już od dawna wyrobione zdanie na temat tego filmiku), poczekam aż sami skomentujecie.
Wysłany: Sro 19 Mar, 2008
fajnie fajnie, ale mam kilka zastrzezen...rozjezdza ci sie calosc jak wlacza ci sie twin to chwila zanim sie naprostujesz, bo potem jest juz dobrze...wszystki ci sie sypie jak probujesz robic szybkie szesnastki na stopach...to chyba tyle na duzy plus to ze ladnie, skladnie i do kupy...niczego niezaduzo, zamalo...dla mnie fajny filmik...a co do werbla to brzmi jak z jakiegos chujowego modulu ...
pozdrawiam!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Też miałem takie wrażenie co do werbla Nie no, ogólnie dzisiaj 6 godzin się męczyłem, żeby zmienić format z mov na mpg. Musiał rozdzielnie dźwięk i obraz i dźwięk się makabrycznie zmienił (nie wiem czemu )
Już wiem, ten werbel brzmi jak ten z modułu Rolanda TD6!
Na twinie cały czas ćwiczę, to jest moja największa wada, bo po prostu nie potrafię go jeszcze opanować. Dzisiaj odwróciłem sobie bijaki na plastiki i inne odbicie jest, to dlatego trochę straciłem też wyczucie.
Dla tych co się podniecają wiadomością ile ktoś gra czasu: Gram 2 lata i ćwiczę minimalnie 1 raz w tygodniu (średnio 2,5 raza )
Wysłany: Czw 20 Mar, 2008
ja tez mialem problemy z opanowaniem twina, ale zaczalem cwiczenia z rak przekladac na stopy i od razu wszystko latwiej poszlo...polecam
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Nie, ja tak robiłem na początku, ale teraz ćwiczę z książki Jeffa Bowdersa Double Bass Drumming. Mi pomaga, serio. Jeszcze miesiąc temu to ja bym niemalże nic nie zrobił na tej stopie