Wysłany: Wto 06 Wrz, 2011 [GODbite] - Promo 2011 :: Progresywnie i mocno
Witajcie.
Dawno mnie tu nie było, jednak wczoraj nadszedł moment wiekopomny - "skończyliśmy" nagrania 3 kawałków na małe "Promo 2011".
Co gramy? Przesłuchajcie proszę wszystkie 3 kawałki. Wiem, że długie, ale dzieje się w nich sporo, więc jak lubicie progresywny rock/metal z podkręconą mocą - powinno się spodobać.
Wysłany: Wto 06 Wrz, 2011
Mega mi sie podoba! Szacun horacy Granie idealnie dopasowane do muzy...sevendust chyba jest wasza spora inspiracja nie?
bear in mind imo najlepszy kawalek z calej epki
p.s. jak do cholery zrobiliscie ten band page, ja za cholere nie moge znalezc takiej opcji w profilu bandu ;P
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Nie lubię takiego brzmienia - wyciśniętego do sufitu limiterami. Jest płasko bardzo, dynamika nie istnieje, nie mówiąc o dolnym pasmie.
Bębny nie mają w ogóle dołu, wokal jak z kanciapy, gitary bez życia, bass jako instrument nie słyszalny. Czyli ucho boli po pierwszym numerze.
W drugim po bassie słychać, że strasznie słaba jakość nagrania (znaczy wbicia śladów).
Ale utwór bardzo napawa optymizmem - tylko solo ktoś ściszył ;( No wielka szkoda, bo prawię słyszę Steve'a Hacketta. Ten utwór bardzo mi się podoba - tylko chłopaki - pomaszerujcie do jakiegoś sensownego studia!
Wspaniały utwór nawet bym dopisał!
Trzeci - nieźle napiżasz na tych bębnach, mam nadzieje, że to pełny live, bez równania itd.