Wysłany: Czw 25 Paź, 2007 groove jammin' against october ;-)
wreszcie po dwoch tygodniach rozlaki udalo mi sie dorwac do bebenkow rozczaruje milosnikow perkusyjnego wypasu, chcialem zagrac kilka prostych, kolyszacych groove'ów wbrew jesiennej aurze, ot tak sobie
wyszlo raczej bez polotu, troche mi time plywa - niestety normalka przy tak rzadkim graniu, wracam dopiero do formy widac wyraznie, ze zabawy w rodzaju "siadaj i zagraj cos, zeby kołysało" na poczekaniu wychodza mi srednio ciekawie, no ale to juz wy ocencie zapraszam, powycinalem rozne kawalki, bo jak zwykle stracilem rachube czasu a wrzutka pol godziny materialu nie ma zadnego sensu
Git malyna Mógłbyś coś bardziej na ride'dzie przyszaleć w jakimś groovie, pomyśl o tym. Technicznie bez zarzutów, tylko jakby Ci tak jakoś luzu brakowało- ale można to zwalić na to, że rzadko grasz. Sam tak miałem, jak grałem co dwa dni albo co trzy, też jakoś tak drętwo ruchy trochę szły.
Chętnie się przyłączę do projektu, ale najpierw kupię werbel
Kto chce niech nagra swój własny groove i wrzuci na youtube...
Przełamajmy jesienną deprechę! Gorąco zachęcam do nagrywania jak i komentowania odważnych
Do dzieła
_________________ Odery Privilege
Pearl FFS, Ludwig Supraphonic 79
Istanbul Agop & Mehmet
@Istanbul - noo, konkretnie! szkoda, ze brzmi troche jak betoniarka ale pozazdroscic techniki, szkoda ze filmik taki krotki.
a taki sie spokojny wydawales
EDIT -> no to czekamy na groooooove ;]
@Kojlak - konkretnie groovi, troche drobnych wtop ale to nie ma znaczenia, bardzo mi sie podoba, masz w sobie duzo z showmana
@naw - bardzo fajne! masz fajny i charakterystyczny styl grania, however, moim zdaniem kojlak ciagle gora
dzieki za comment pewnosci siebie nie brak mi ani w studio, ani na live, natomiast moim zywiolem jest melancholia i klimaciarskie granie.
jak widac, showmanskie filmiki to moja bardzo slaba strona. ale tanio skory nie sprzedam, wiec beware
btw - zmieniles blachy? co to za talerze?
@kojlak - tak, chyba myslimy o tym samym ale to drobiazgi, w moim filmidle sialem znacznie wiecej.
czekamy na istanbul drummera (czy pozamiata..? ) i wszystkich pozostalych chetnych carlos? marsz? 515? engram? ..a moze ktos inny?
@naw - bardzo fajne! masz fajny i charakterystyczny styl grania, however, moim zdaniem kojlak ciagle gora
dzieki za comment pewnosci siebie nie brak mi ani w studio, ani na live, natomiast moim zywiolem jest melancholia i klimaciarskie granie.
jak widac, showmanskie filmiki to moja bardzo slaba strona. ale tanio skory nie sprzedam, wiec beware
btw - zmieniles blachy? co to za talerze?
dzia , ten komentarz mówiący o braku wiary napisałem dlatego, ze żadnej miny, żadnego tańca nie ma.
Jest crash 16 sabian b8 thin, reszta ta sama (hihat amati, china noname)
No, kojlak - potwierdzam - dobrze gruwi.
JooreX napisał/a
czekamy na istanbul drummera (czy pozamiata..? ) i wszystkich pozostalych chetnych carlos? marsz? 515? engram? ..a moze ktos inny?
blankier.
_________________ ZAMIENIĘ Pearla BLX 10 12 14 16 22 (+13 SD)
KUPIĘ lugi mapex z serii Q.
pasuje, groovi jak najbardziej i pasuje do tematu!
bardzo mi sie podoba motyw z rimclickami, potem gubisz time i sa wyrazne wtopy, ale wrazenia jak najbardziej pozytywne mi sie podoba, prosto i z pomyslem
witamy nowego zawodnika
jedna uwaga - umiesz zagrac rimshot na takim skosnym werblu? wygodnie ci sie tak gra?
cicho tam JooreX, jak pisałem, nagrywane pół roku temu, sam juz nie pamietam dlaczego tak to ustawilem. w dodatku było mi nie wygodnie grać, bo nie mialem hh dlatego widać czasami, że wyraźnie szukam hi-hatu na jego miejscu....
no ale cóż, nagrałbym coś o wiele lepszego teraz, po wreszcie kilku lekcjach u nauczyciela zajebistego zresztą ale nie mam zbytnio jak, bom zamieszkał w mieszkaniu w bloku i perka złożona leży, a ja mam przyjemność grać sobie trochę na zestawie u nauczyciela i czasami na probach, tak to jedynie ćwiczę werblówki na ręczniku polozonym na biurku
No to by było na tyle tłumaczenia. Dobrze wiem, że wtopy są i time sie czasami nie klei, ale co zrobić Pozdro!